Fă-ţi un transplant de faţă cu Face Stealer (atenţie, creează dependenţă)

Scris de | 18 martie, 2013
Fă-ţi un transplant de faţă cu Face Stealer (atenţie, creează dependenţă)

photoTe-ai întrebat vreodată cum ar fi arătat Mona Lisa dacă Leonardo te-ar fi ales pe tine drept model sau cum ţi-ar sta cu faţa unui câine Akita? Probabil că nu, însă poţi afla răspunsul la aceste  întrebări cu noua aplicaţie Face Stealer lansată de Yahoo! Japonia pentru iOS.

Aplicaţia foloseşte camera frontală a telefonului şi îţi permite să aplici o serie de „măşti” în timp real peste propria faţă, măşti care se ajustează atunci când zâmbeşti sau te încrunţi.

Poţi selecta din galeria de măşti a aplicaţiei, ce include figuri precum Mona Lisa, Obama, Albert Einstein, Nefertiti, un câine Akita sau poţi să mergi un pas mai departe, pe teritoriul Texas Chainsaw Massacre, împrumutând feţele prietenilor.

Tot ce trebuie să faci este să le faci o poză, să ajustezi poziţia ochilor, a gurii şi conturul feţei, iar rezultatele vor fi şocant-amuzante.

Aplicaţia necesită o putere de procesare extrem de ridicată aşa că producătorii recomandă folosirea telefoanelor Apple de la iPhone 4S în sus. Am rulat-o şi pe un iPhone 4, cu multe crash-uri, precum şi pe un iPhone 4S, unde lucrurile erau mai stabile, însă departe de fluide.

Face Stealer este disponibilă gratuit în App Store.

Etichete: , , ,