Bitdefender pentru Android, disponibil gratuit în Google Play

Scris de | 9 aprilie, 2013
Bitdefender pentru Android, disponibil gratuit în Google Play

bitdefender antivirus freeBitdefender a anunţat lansarea unui antivirus dedicat utilizatorilor terminalelor cu sistemul de operare Android. Aplicaţia Bitdefender Antivirus Free oferă protecţie împotriva viruşilor, fără să consume prea mult din baterie.

După instalare, Bitdefender Antivirus Free for Android păstrează telefonul în siguranță, avertizând imediat utilizatorul în cazul detectării unei activități suspecte. Soluția are la bază tehnologiile Bitdefender dezvoltate pe parcursul mai multor ani de experiență în prima linie a luptei împotriva virușilor.

Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender, a declarat într-un comunicat de presă: “Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android în ultimul an, așa că am creat această soluție pentru a contracara amenințările create zilnic pentru acest tip de terminale. Întrucât ne dorim s-o vedem utilizată la scară cât mai largă, am realizat-o ușor de folosit, cu impact minim asupra bateriei și cu efect letal asupra virușilor.”

Antivirusul folosește tehnologia de scanare în cloud pentru a rămâne actualizat permanent cu cele mai noi amenințări informatice pentru Android. Impactul minim permite o scanare eficientă și foarte rapidă fără a solicita bateria.

Bitdefender Antivirus Free poate fi descărcat acum gratuit din Google Play.

Etichete: , ,