Mireo Navigation powered by Cosmote: Hărți, puncte de interes și navigare offline

Scris de | 10 aprilie, 2013
Mireo Navigation powered by Cosmote: Hărți, puncte de interes și navigare offline


mireoCosmote anunța lansarea aplicaţiei de navigaţie pentru Android „Mireo Navigation powered by COSMOTE”. Aceasta le oferă utilizatorilor acces la hărți gratuite, ce pot fi stocate în telefon și accesate fără costuri adiționale de date, inclusiv în roaming, precum și la o colecție extinsă de puncte de interes.

Aplicația „Mireo Navigation powered by COSMOTE” poate fi descărcată gratis din Google Play pe smartphone-urile cu Android 2.2 sau o versiune mai recentă şi care dispun de funcţia GPS. Dacă nu este aleasă opţiunea de utilizare gratuită, pentru a beneficia de serviciul de navigare, clienţii pot activa „opţiunea Mireo Navigation” pentru o taxă lunară de 1,49 € (TVA inclus).

Clienţii COSMOTE care au sau activează o extraopţiune Connect Mobile (la abonament sau preplătită) au, până pe 30 aprilie 2013, posibilitatea de a activa gratuit o aplicaţie mobilă pe lună, prin alegerea între Mireo Navigation sau RadarMe. Dacă în prima lună un client alege să activeze gratuit Mireo Navigation şi să plătească pentru RadarMe, în următoarea lună el poate inversa, activând gratuit RadarMe şi plătind pentru Mireo Navigation.

„RadarMe powered by COSMOTE” a fost lansată la finalul lui 2012 şi este o aplicaţie freemium bazată pe localizare radar şi pe hartă, ce oferă servicii de chat, creare de grupuri şi alte opţiuni care permit o interacţiune relaxată cu prietenii şi cu ceilalţi utilizatori ai aplicaţiei.

 

Etichete: , , ,