Samsung Galaxy S4 este disponibil de maine in magazinele partenere

Scris de | 26 aprilie, 2013
Samsung Galaxy S4 este disponibil de maine in magazinele partenere

Samsung a anuntat disponibilitatea lui Galaxy S4 in magazinele locale partenere incepand de maine, 27 aprilie. Primii 100 de cumparatori de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (Bucuresti) vor beneficia de promotii speciale, iar cuplurile prezente la eveniment se pot inscrie intr-o competitie cu tema “parte din viata ta” si pot castiga unul dintre cele patru telefoane Samsung Galaxy S4 puse in joc.

_DSC0197

Operatorii din tara au anuntat disponibilitatea la vanzare a lui Galaxy S4 incepand de luni, 29 aprilie, iar magazinele online au deja produsul disponibil pentru precomanda. Pretul oficial se va situa in jurul a 2.699 lei conform declaratiilor de la lansarea Galaxy S4, dar magazinele online au afisat un pret situat intre 2.8499 lei si 2.999 lei.

Cel mai asteptat telefon de la Samsung apare pe piata din Romania inaintea rivalului HTC One. Conform ultimelor declaratii, HTC One ar urma sa intre in magazine incepand cu jumatatea lunii mai, dupa ce s-au confruntat cu probleme majore de productie.

Un review complet pentru Samsung Galaxy S4 realizat de redactia connect puteti vedea aici.

Etichete: , , , , ,