Blackberry Q10 este disponibil in Romania la Quickmobile

Scris de | 9 mai, 2013
Blackberry Q10 este disponibil in Romania la Quickmobile

Blackberry Q10, mult-asteptatul telefon cu tastatura fizica si sistemul de operare BB10, este disponibil incepand de astazi in Romania la magazinul online Quickmobile.ro, pentru pretul de 2.999 lei.

blackberry-q10-romania

Anuntat oficial la sfarsitul lui ianuarie, cu disponibilitate din luna aprilie, Blackberry Q10 a inceput sa fie disponibil in Anglia de la sfarsitul lui aprilie si in mai multe tari la inceputul lui mai. Magazinul online Quickmobile.ro este primul magazin din tara care a adus pe stoc cel mai asteptat smartphone cu tastatura fizica, dar suntem siguri ca in perioada urmatoare terminalul va intra si pe stocurile altor magazine, dar si la operatori.

Terminalul vine cu aspectul clasic Blackberry si, spre deosebire de primul dispozitiv full-touch semnat semnat BB, Z10, Q10 aduce un ecran tactil de 3.1 inci si o tastatura QWERTY. Telefonul vine cu un design special, cu un cadru de otel si un display ce se apropie de margini, iar in interior gasim un procesor cu doua nuclee la 1.5 GHz, un GPU PowerVR SGX544 si 2 GB memorie RAM. Terminalul este primul dispozitiv cu tastatura QWERTY ce ruleaza noul sistem de operare BB10.

Blackberry Q10 este disponibil in alb si negru la Quickmobile.ro pentru 2.999 lei. Pretul va cobori usor, asemenea lui Z10, in perioada urmatoare.

Ajuns deja pe mainile publicatiilor externe, Blackberry Q10 a fost catalogat de majoritatea jurnalistilor drept „cel mai bun telefon cu tastatura QWERTY de pe piata”. Cu siguranta exista multe persoane interesate de un telefon cu tastatura full si poate la fel de multe persoane care sunt fanii brandului Blackberry, dar devine tot mai greu sa te impui pe piata alaturi de sistemele de operare iOS si Android. Cel mai bun exemplu este Windows Phone si rata de adoptie destul de mica, desi sustinut puternic de Microsoft si Nokia.

Etichete: , , , , ,