Galaxy S4, vandut in 10 milioane de unitati. Terminalul va fi disponibil si in alte culori in curand

Scris de | 23 mai, 2013
Galaxy S4, vandut in 10 milioane de unitati. Terminalul va fi disponibil si in alte culori in curand

La o luna de la lansarea oficiala, Samsung a anuntat ca a depasit pragul de 10 milioane de unitati vandute pentru Galaxy S4. Lasat la nivel global pe 27 aprilie, smartphone-ul s-a vandut in 4 unitati pe secunda. Totodata, Samsung a anuntat ca terminalul va putea fi gasit pe piata si in alte variante de culoare in perioada urmatoare.

samsung-gs4-red-att

Galaxy S3 a atins 10 milioane de unitati vandute la 50 de zile de la debutul oficial, iar Galaxy S4 intrece acest record, reusind in doar o luna sa vanda 10 milioane de unitati. Galaxy S a avut nevoie de sapte luni pentru a ajunge la aceasta cifra.

“In numele Samsung, as dori sa multumesc milioanelor de clienti din lume care au ales Samsung Galaxy S4. La Samsung vom continua sa urmarim inovatia inspirata de si pentru oameni”, a declarat JK Shin, CEO si Presedintele diviziei de IT & Mobile Communications la Samsung Electronics.

Odata cu atingerea pragului de 10 milioane de unitati vandute, Samsung a dezvaluit ca vor urma noi variante de culoare, pentru a satisface nevoile consumatorilor. Pe langa versiunile alb (White Mist) si negru (Black Forest) aflate pe piata, Galaxy S4 va fi disponibil in albastru (Blue Arctic) si rosu (Red Aurora), urmand ca din toamna sa apara si variantele violet (Purple Mirage) si maro (Brown Autumn).  Varianta rosie (Red Aurora) va aparea la operatorul AT&T din America incepand cu 14 iunie.

 

Etichete: , , , , , ,