Microsoft a anuntat astazi doua mouse-uri care incoprporeaza butonul Windows

Scris de | 24 mai, 2013
Microsoft a anuntat astazi doua mouse-uri care incoprporeaza butonul Windows

Microsoft a anuntat astazi lansarea a doua mouse-uri, Sculpt Comfort Mouse si Sculpt Mobile Mouse, construite special pentru Windows si care incorporeaza butonul Windows, oferind acces rapid la anumite functii din Windows.

microsoft-sculpt-comfort-mouse

Sculpt Comfort Mouse vine in completarea tastaturii Sculpt Comfort Keyboard, anuntata de Microsoft toamna trecuta, si ofera functii avansate pentru Windows 8. O banda albastra, sensibila la atingere si pozitionata pe partea stanga, va permite sa ajungeti rapid la ecranul de pornire, un gest asemanator cu apasarea butonului Windows de pe tastatura PC-ului.

Pe langa functia de Home, prin simpla apasare a butonului albastru, mai sunt oferite si alte functii prin swipe: daca faceti swype in sus veti parcurge toate aplicatiile deschise din Windows Store, iar daca glisati degetul in jos vor fi afisate toate aplicatiile deschise in partea stanga a ecranului.

Mouse-ul se conecteaza la PC sa tableta prin bluetooth, iar tehnologia incorporata este cea BlueTrack, pentru a putea folosi mouse-ul pe orice suprafata. El va fi disponibil incepand cu luna iunie la un pret estimativ de 39.95 dolari in SUA.

Mouse-ul Sculpt Mobile Mouse este o evolutie a renumitului mouse Microsoft, Wireless Mobile Mouse 3500 si vine cu butonul Windows. Ofera patru optiuni de scroll, prin derulare in lateral (stanga – dreapta) si scroll obisnuit vertical, are un design compact un mic transmitator prin wireless si aceeasi tehnologie BlueTrack. Pretul estimativ este de  29.95 de dolari, cu disponibilitate din aceasta luna.

Etichete: , , , , , ,