Samsung Galaxy S4 Active: Prima imagine de presa a aparut pe internet

Scris de | 31 mai, 2013
Samsung Galaxy S4 Active: Prima imagine de presa a aparut pe internet

Ca Samsung pregateste mai multe dispozitive S4 nu este o noutate. Dupa lansare oficiala Galaxy S4 Mini de zilele trecute, astazi a aparut o imagine de presa cu Galaxy S4 Active, un terminal cu o carcasa rezistenta la apa, praf si socuri.

Galaxy_S_4_Active

Samsung nu intra pe un teritoriu nou, avand deja experienta modelelor cu carcasa rezistenta, Xcover si Xcover 2, iar aducerea unui terminal de top rezistent la apa si socuri nu este chiar o micare rea, urmand a intra in competitie cu Sony Xperia Z.

Conform The Unlockr, versiunea rezistenta a lui Galaxy S4 ar urma sa ajunga in Statele Unite in reteaua AT&T in viitorul apropiat, alaturi de Galaxy S4 Mini, S3 Mini si Galaxy Mega 6.3. Disponibil in gri inchis, Galaxy S4 Active va avea un procesor quad-core Snapdragon 600 la 1.9 GHz, un ecran Full HD Super Amoled de 5 inci, 2 Gb memorie RAM, baterie de 2.600 mAh si 16 GB memorie interna.

In ceea ce priveste designul, din imaginea dezvaluita se observa cum Galaxy S4 Activ este mai gros si pastreaza liniile smartphone-ului original S4, cu linii netede si rama argintie, dar aduce si butoane fizice si o constructie „batuta in cuie”, cu marginile de sus si jos prinse in niste nituri.

S4 Active si S4 Zoom ar putea fi dezvaluite de Samsung la evenimentul de pe 20 iunie. Un alt amanunt din imaginea de mai sus dezvaluie data de 21 iunie pe ecranul principal.

sursa:  TheUnlockr via @evleaks

Etichete: , , , ,