Samsung Galaxy S4 Active: rezistenta la apa si praf, procesor quad-core la 1.9 GHz, mod Aqua pentru filmarea subacvatica

Scris de | 5 iunie, 2013
Samsung Galaxy S4 Active: rezistenta la apa si praf, procesor quad-core la 1.9 GHz, mod Aqua pentru filmarea subacvatica

Dupa zvonurile deja anuntate de zilele trecute, Samsung a anuntat astazi lansarea oficiala a smartphone-ului Galaxy S4 Active, un terminal destinat pentru cei pasionati de aventura, cu certificari pentru rezistenta la apa si praf, casti special si specificatii asemanatoare cu fratele Galaxy S4.

GS4-Active_008

“Galaxy S4 Active este cel mai nou model al seriei Galaxy  si este conceput special pentru utilizatorii active care iubesc viata in aer liber”, a declarant JK Shin, CEO si Presedinte al diviziei IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. “Samsung a luat caracteristicile inovatoare ale Galaxy S4 si a adaugat design-ului noi elemente de protective pentru a crea un dispozitiv ideal pentru calatorie si exploatare”.

Dotat cu un procesor quad-core la 1.9 GHz, ecran Full HD de 5 inci, camera principala de 8 megapixeli si o baterie de 2600 mAh, Galaxy S4 Active va beneficia de o protectie certificata impotriva apei si a prafului, IP67, iar designul sigilat prin niste nituri va impiedica patrunderea apei sau a prafului, permitand astfel o scufundare de pana la 30 de minute si o adancime de un metru.

Daca dotarile tehnice sunt apropiate cu cele dezvaluite odata cu primul Galaxy S4, noul Active aduce in plus cateva caracteristici. Aplicatia „Glove Touch” permite operarea cu manusi in conditii de tempereaturi scazuta, iar modul „Aqua” este un sistem de fotografiere pentru imbunatatirea calitatii si a claritatii fotografiilor si videoclipurilor subacvatice.

In rest intalnim aceleasi functii si aplicatii detaliate in review-ul pentru Galaxy S4: S Travel, S Translator, Drama Shot, Sound & Shot, Story Album, S Health sau Air View.

Samsung Galaxy S4 Active va ajunge pe pietele din SUA si Suedia in aceasta vara si este disponibil in 3 culori: Urban Grey, Dive Blue si Orange Flare.