HP Elitebook Revolve se lanseaza in Romania pentru mediul business

Scris de | 7 iunie, 2013
HP Elitebook Revolve se lanseaza in Romania pentru mediul business

La o masa rotunda cu presa, o conferinta iesita din tiparele cu care ne-au obisnuit companiile, HP a anuntat noi produse disponibile pentru piata din Romania. Elitebook Revolve este un un model hybrid pentru mediul business, cu ecran de 11.6 inci, procesor Intel din generatia a 3a si un pret de aproximativ 1.199 euro fara TVA.

hp-elitebook-revolve-romania

Anuntata inca din decembrie, cu disponibilitate in alte piete incepand cu ianuarie, noul produs HP vine sa se ia la tranta in Romania cu alte convertibile tableta-ultrabook disponibile deja pepiata. Desi trendul convertibilelor este oarecum nou si a venit odata cu Windows 8, HP produce astfel de dispozitive de peste 10 ani. Va amintiti probabil de HP Compaq TC1100, lansat in 2002-2003 si care avea un procesor Pentium M 753 la 1.2 GHz, 512 MB RAM, ecran tactil si stylus.

Daca despre o comparatie intre un model de acum mai mult de 10 ani si unul din zilele noastre in ceea ce priveste hardware-ul nu poate fi vorba, designul nu a suferit chiar atat de multe schimbari, dar a scazut mult in greutate si grosime. Elitebook Revolve se rasuceste si se pliaza, facand trecerea de la laptop la tableta foarte rapid. Are un ecran HD cu o diagonala de 11.6 inci cu protectie Gorilla Glass 2, rezolutie 1366 x 768 pixeli, cantareste 1,40 kilograme si masoara 8.4 mm, iar sasiul este construit in totalitate din magneziu.

In ceea ce priveste specificatiile hardware, Elitebook Revolve ruleaza procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 din generatia a treia, chipset grafic Intel HD 4000, stocare de tip SSD de pana la 256 de GB cu tehnologie Intel Rapid Start. Sunt disponibile 2 porturi USB 3.0, un port RJ-45 (Ethernet), un DisplayPort, iesire casti si microfon, conector de andocare si conector de alimentare, 3G WWAN, NFC, camera HD cu filmare 720p, sistem de microfon dual si DTS Studio Sound.

Fiind un hybrid destinat zonei business, HP Revolve este dotat cu instrumentele necesare pentru implementarea si gestiunea in siguranta a unei flote intr-o intreprindere. Poate rula Windows 7 Pro sau Windows 8 Pro si aduce instrumente IT precum Active Directory, domain join, PXE boot support si o gama de solutii HP Client Management, HP Client Security, HP Global Series si HP Custom Integration Services, precum si posibilitatea imprimarii de pe orice imprimanta ePrint HP.

HP Elitebook Revolve va fi disponibil in Romania incepand cu aceasta luna cu un pret recomandat de 1199 euro, fara TVA.

+Iulian Machi

Etichete: , , , , , , ,