Samsung Galaxy S4 Zoom – imagine de presa si specificatii detaliate

Scris de | 8 iunie, 2013
Samsung Galaxy S4 Zoom – imagine de presa si specificatii detaliate

Samsung va anunta noi dispozitive la evenimentul pe care-l gazduieste la Londra pe 20 iunie si, dupa confirmarea dezvaluirilor lui Samsung Galaxy S4 Active, ar urma sa vedem prezentat si Galaxy S4 Zoom, un terminal care sa concureze pe piata cu urmatoarele dispozitive Nokia cu camera EOS Pureview.

Galaxy-S4-Zoom

Imaginea de presa de mai sus este dezvaluita de catre SamMobile si tot de la ei aflam si specificatiile tehnice: ecran qHD sAMOLED de 4.3 inci, procesor dual-core la 1.6 GHz, camera cu senzor de 16 megapixeli cu zoom optic, 8 GB spatiu de stocare intern cu posibilitatea de a extinde cu pana la 64 de GB cu ajutorul unui card microSD, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n si A-GPS.

Cu siguranta terminalul ne duce cu gandul la Galaxy Camera, una dintre camerele lansate anul trecute ce rula Android, iar experienta pe care Samsung a dobandit-o cu acea camera se va simti in noul dispozitiv.

In ceea ce priveste design-ul, Galaxy S4 Zoom pare la prima vedere butucanos si integreaza pe partea dreapta majoritatea butoanelor: buton de declansare, butoanele pentru zoom si butoanele pentru volum. Terminalul ar putea rula Android 4.2.2 Jelly Bean si interfata Touch-Wiz Nature UX.

Galaxy S4 Zoom ar fi ultimul dispozitiv din familia Galaxy S4, dupa Galaxy S4, Galaxy S4 mini si Galaxy S4 Active.  Samsung a lansat diferite modele pentru a putea concura si pe alte nise: Galaxy S4 tinteste zona premium, S4 mini vine spre o zona de buget, S4 Active incearca sa-i atinga pe cei care au nevoie de un smartphone rezistent la apa si socuri, in timp ce S4 Zoom vine pentru cei care fotografiile conteaza cel mai mult pe un telefon.

Alte imagini cu Galaxy S4 Zoom au mai fost dezvaluite de catre cei de la Techtastic si le puteti vedea mai jos:

+Iulian Machi

Etichete: , , , , , ,