Samsung Galaxy Mega 6.3 este disponibil la evoMAG si Quickmobile

Scris de | 13 iunie, 2013
Samsung Galaxy Mega 6.3 este disponibil la evoMAG si Quickmobile

Samsung Galaxy Mega 6.3, un dispozitiv aflat la granita dintre smartphone si tableta, ajunge pe stocurile magazinelor din Romania.  evoMAG si Quickmobile sunt primele magazine din tara care au adus terminalul, dar vor urma si altii in urmatoarea perioada.

galaxy_mega_6.3

Galaxy Mega 6.3 este disponibil la Quickmobile.ro pentru 2.279 lei, in timp ce la evoMAG terminalul costa 2.339 lei. Smartphone-ul vine cu un procesor Krait dual-core, un Qualcomm Snapdragon 400 la 1.7 GHz, un nucleu grafic Adreno 305, 1.5 GB memorie RAM, camera principala de 8 megapixeli cu autofocus, baterie de 3200 mAh si va rula Android 4.2 Jelly Bean.

Samsung a diversificat in acest an dimensiunile ecranului pentru dispozitivele lansate, atat pentru tablete cat si pentru smartphone-uri. Galaxy Note a fost privit la lansare cu multa reticenta, prin prisma diagonalei ecranului iesita din comun, 5.3 inci, intr-un context in care Apple inca lansa telefoane cu ecran de 3.5 inci si era unul ditre cele mai dorite terminale.  Astazi, fiecare ne dorim un telefon cat mai mare, iar Galaxy Note va ajunge in acest an la cea de-a treia generatie si este unul dintre smartphone-urile cele mai asteptate in acest an, dupa lansarea Galaxy S4 de acum cateva luni.

Lansarea unei noi nise de smartphone-uri, cu ecran de peste 6 inci, nu poate aduce decat un plus in piata si pentru cumparatori. Jocurile au nevoie de un ecran mare, pentru navigarea web este necesar un ecran mai mare, iar cei care isi doresc un asemenea dispozitiv stiu ce isi doresc si vor face compromisurile necesare.

Etichete: , , , , , ,