Logitech aduce in Romania doi noi mouși de gaming, G400s si G100s

Scris de | 18 iunie, 2013
Logitech aduce in Romania doi noi mouși de gaming, G400s si G100s

La doua luni de la lansarea oficiala, Logitech aduce in Romania primele modele de periferice din gama G. Intreaga gama cuprinde sase mouși, sase tastaturi si doua seturi de casti, dar in Romania au ajuns, pentru moment, moușii G400s si G100.

Logitech G400s_3

G400s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS si include tehnologia senzor Delta Zero, pentru un control bun al cursorului, in timp ce materialul din zona mainii dispune de un invelis hidrofob pentru a nu se lipi.Mouse-ul integreaza opt butoane, personalizabile cu ajutorul software-ului Logitec Gaming Software. Buotoanele permit schimbarea setarilor dpi pentru a selecta rapid optiuni pe ecran sau pentru scanarea harti.

G400s dispune de o rezolutie maxima de 4000 DPI, microswitches mecanice au o durata de viata de evaluate la 20 de milioane de apasari, iar picioarele din polyetrafluroethylene au fost testate pentru a rezista la peste 250 de km. Este disponibil in Romania la un pret recomandat de 249 de lei, cu o garantie de 3 ani.

Logitech G100s

G100s Optical Gaming Mouse a fost dezvoltat pentru jocurile Real Time Strategy (RTS) si Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), pentru a duce mai departe mostenirea modelelor Logitec G1 si Logitech G100. Mouse-ul dispune de butoane care asigura sesiuni indelungi de click-uri, cu tehnologie Delta Zero pentru acuratete la ore nivel de viteza a mainii.

Rezolutia maxima este de 2500 DPI, iar forma de trapez invers ambidextra asigura o prindere buna in sesiuni de gaming prelungite, chiar daca dispui de maini mari sau mici.  G100s este disponibil in tara la un pret de 179 lei, cu o garantie de 3 ani.

Etichete: , , , , , ,