Vodafone Smart III si Vodafone Smart Mini – Smartphone-uri performante la preturi accesibile

Scris de | 19 iunie, 2013
Vodafone Smart III si Vodafone Smart Mini – Smartphone-uri performante la preturi accesibile

Vodafone a anuntat astazi lansarea unor smartphone-uri performante si accesibile, Smart III si Smart Mini. Cele doua smartphone-uri sunt disponibile la preturi accesibile, postpaid sau prepaid, si ofera beneficii multiple: divertisment sau trafic de date, precum si aplicatii pentru securitate.

vodafone-smart-3

Vodafone Smart III integreaza un ecran de 4 inci WVGA cu rezolutie 480 x 800 pixeli, un procesor ARM Cortex A9 la 1 GHz, 1 GB memorie RAM, capacitate interna de stocare de 4 GB, camera de 5 megapixeli, baterie de 1.500 mAh.senzor de proximitate, accelerometru, busola electronica si lumina ambientala. Smartphone-ul ruleaza Android 4.1 Jelly Bean.

Pretul de pornire pentru Smart III pleaca de la 1 euro, impreuna cu abonamentul pe doi ani Smart 15 (15 euro/luna cu TVA). Clientii business pot achizitiona terminalul la preturi ce pornesc de la 1 euro, impreuna cu un abonament RED pe doi ani. Utilizatorii se pot bucura de un pachet postpaid, ce include continut TV, prin acces gratuit pentru trei luni la aplicatia Seenow powered by Vodafone, precum si de muzica nelimitata, in aceeasi perioada, prin intermediul Zonga powered by Vodafone.

vodafone-smart-mini

Vodafone Smart Mini este isponibil in alb si negru, iar terminalul este echipat cu un ecran de 3.5 inci cu tehnologia HVGA, rezolutie 480 x 320 pixeli, incorporeaza un procesor Cortex A9 de 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB meorie interna, baterie de 1400 mAh si camera foto de 2 megapixeli. Ruleaza pe Android 4.1 Jelly Bean si este destinat sa faciliteze accesul la serviciile de Internet, serviciile de mesagerie sau aplicatiile multimedia.

Smart Mini este disponibil si intr-un pachet Prepaid pentru 67 de euro. Pachetul prepaid ofera, pe langa optiunea Nelimitat 6, gratuita timp de 3 luni, si doua versiuni de continut, destinate tinerilor sau copiilor. Pachetul multimedia pentru tineri include acces gratuit la 43 de canele TV prin Seenow, precum si continut muzical prin aplicatia Zonga. Pachetul Multimedia pentru copii integreaza aplicatia Vodafone Guardian pentru o siguranta sporita si o filtrare a aplicatiilor cu potential periculos, precum si o serie de jocuri de actiune, Aventura sau curse Gameloft.

Terminalul este disponibil abonatilor Vodafone la preturi ce pornesc de la 1 euro, impreuna cu abonamentul Smart 10 (10 euro/luna cu TVA), iar clientii business pot achizitiona terminalul la 1 euro, impreuna cu abonamentul Esential Plus.

“Noile Vodafone Smart III si Vodafone Smart Mini continua succesul inregistrat de Vodafone Smart si Smart II si fac parte din strategia noastra de a facilita adoptia serviciilor de Internet pe mobil in randul tuturor utilizatorilor. Odata cu noile abonamente Smart si Easy oferim, la pachet cu noile telefoane, si acces inclus la o gama larga de servicii de Internet pe mobil, muzica si TV, precum si un set complet de aplicatii de securitate si back-up, iar Smart Mini beneficiaza si de un avantajos pachet prepaid”, a declarat Andreea Cramer, Director, Postpaid, Vodafone Romania.

 

Etichete: , , , , , ,