Allview V1 Viper Dual Sim: ecran de 4.7”, 7.9 mm grosime, procesor Quad-Core la 1.2 GHz, Android 4.2 Jelly Bean

Scris de | 20 iunie, 2013
Allview V1 Viper Dual Sim: ecran de 4.7”, 7.9 mm grosime, procesor Quad-Core la 1.2 GHz, Android 4.2 Jelly Bean

Brasovenii de la Visual Fan, compania din spatele brandului Allview, au lansat astazi pe piata cel mai subtire smartphone din portofoliu. V1 Viper masoara 7.99 mm, este echipat cu un procesor cu patru nuclee la 1.2 Ghz, ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si va fi disponibil pe piata incepand cu prima saptamana a lunii iulie la un pret de 1.299 lei.

allview-v1-viper

Allview V1 Viper vine echipat cu un procesor quad-core la 1.2 GHz MediaTek MT6589, accelerometru grafic PowerVR SGX544MP, 1 GB memorie RAM, 4 GB spatiu de stocare intern, un display IPS OGS de 4.7 inci cu protectie Gorila Glass, camera OV8830 de 8 megapixeli si una frontala de 2 MP, baterie de 2000 mAh si ruleaza cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 4.2 Jelly Bean.

Fata de modelele lansate de in ultima vreme cu ecrane mari, P5 Qmax, P5 Quad, P6 Quad sau P6 Stony, noul model aduce un design mai atragator. Cu doar 7.9 mm si o greutate de doar 125 de grame, cu 3 capace colorate care sosesc in pachetul de baza si diverse huse care sa-l protejeze, V1 Viper poate fi cu usurinta comparat cu un dispozitiv produs de un brand mare. Intr-un material realizat de George Buhnici, gazda evenimentului de lansare al terminalului si realizatorul emisiunii iLikeIT de la PRO TV, trecatorii dintr-un magazin de electronice au confundat terminalul cu modele de la Samsung, HTC sau LG, iar pretul pe care ei l-ar oferi pentru un astfel de produs, la prima vedere, ajungea si pana la 3.000 de lei.

allview-v1-viper-quad

De subliniat ar fi si capabilitatile dual sim de la toate telefoanele Allview. V1 Viper este echipat cu tehnologia Gemini V2, care permite utilizarea simultana a doua SIM-uri. Se poate alege de pe care dintre SIM-uri sa se foloseasca traficul de date. Dual stand-by permite folosirea simultana atata timp cat telefonul se afla in standby, fara a comuta intre ele. In convorbirea de pe unul dintre SIM-uri, insa, apelurile de pe celalalt SIM primesc mesaj ca telefonul este inchis si se poate opta in acest caz la o redirectionare a apelului spre celalalt numar.

Allview a vandut in primele 6 luni ale acestui an aproximativ 35.000 de smartphone-uri, dintr-o piata estimata la 350-400 de mii de unitati, cu o cota de piata de 8-9%.  „Am dorit sa venim pe piata din Romania cu un smartphone puternic, usor de manevrat si cu un design deosebit, care sa devina cea mai buna alegere din categoria sa. V1 Viper are toate aceste calitati si lansam astazi cel mai subtire telefon din gama Allview, care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android si care este dotat cu un procesor performant”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview V1 Viper va fi disponibil incepand cu 8 iulie la un pret de 1.299 lei. Pachetul include casti in-ear si 3 carcase in culorile alb, negru mat si albastru metal.

Etichete: , , , , ,