BoomSound ajunge pe Windows Phone. HTC lanseaza modelul 8XT

Scris de | 27 iunie, 2013
BoomSound ajunge pe Windows Phone. HTC lanseaza modelul 8XT

Tehnologia BoomSound, difuzoarele stereo frontale cu amplificator dedicat, a fost introdusa de HTC odata cu modelul One, iar mai apoi preluata si pe alte dispozitive (HTC Desire 600, HTC Butterfly S). BoomSound ajunge acum si pe terminalele cu Windows Phone.

htc-8xt-boomsound

Sprint a anuntat in Statele Unite lansarea unor noi terminale cu Windows Phone 8. HTC 8XT este un model aseamantor cu 8S in ceea ce priveste design-ul, dar noul model vine cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 400 la o frecventa de 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare, slot pentru crd microSD, ecran de 4.3 inci cu rezolutie 800 x 480 pixeli, conectivitate LTE si o baterie de 1.800 mAh.

Experienta audio este sustinuta de BoomSound, prin cele doua difuzoare amplasate frontal si tehnologia Beats Audio. Este disponibila si inregistrare in format HDR (HD Voice), terminalul incorporand microfoane duale avansate si procesare audio pentru a capta un sunet curat. Camera principala este de 8 megapixeli, cu autofocus si flash LED, iar camera frontala are 1.6 megapixeli.

HTC 8XT va fi disponibil in Statele Unite la operatorul Sprint pentru 99 de dolari, impreuna cu un abonament pe doi ani.

Etichete: , , , , , ,