Sony Xperia Z Ultra: procesor quad-core Snapdragon 800 la 2.2 GHz, ecran de 6.4 inci, rezistent la apa si praf

Scris de | 27 iunie, 2013
Sony Xperia Z Ultra: procesor quad-core Snapdragon 800 la 2.2 GHz, ecran de 6.4 inci, rezistent la apa si praf

Sony a lansat zilele trecute cel mai mare smartphone din portofoliul, modelul Xperia Z Ultra. Terminalul pastreaza liniile de design de la Xperia Z si o parte dintre caracteristici, dar integreaza cel mai puternic procesor de la Qualcomm si aduce in plus o casca Bluetooth pentru efectuarea apelurilor hands-free.

14_Xperia_Z_Ultra_Range

Xperia Z Ultra vine cu un ecran Full HD de 6.4 inci cu tehnologia Triluminos si senzor de imagine X-Reality, procesor quad-core Snapdragon 800 la 2.2 GHz, GPU Adreno 330, 16 GB spatiu de stocare intern, camera de 8 megapixeli cu senzor Exmor RS, baterie de 3000 mAh si ruleaza Android 4.2 Jelly Gean.

Disponibil in negru, alb si violet, terminalul are o grosime de 6.5 mm, cantareste 212 grame si vine cu un design omnibalance, cu margini si suprafete perfect netede si rotunjit la colturi si capacele care acopera porturile si sticla durabila pe cele doua parti. Certificarile IP55 si IP58 ii asigura rezistenta la apa si praf.

Ecranul gigantului de la Sony permite recunoastrea scrisului cu creion, stilus sau pix cu diametru de peste 1 mm datorita ecranului ultra-sensibil. SBH52 este un set Smart Bluetooth pentru a efectua apeluri hands-free.

“Xperia Z Ultra este un dispozitiv revoluţionar pe segmentul smartphone-urilor cu ecran mare, stabilind un dublu record: este smartphone-ul cel mai subţire şi cu cel mai mare ecran Full HD* la ora actuală”, a declarat Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing la Sony Mobile Communications. „Cele mai bune tehnologii şi design-ul unic Sony se regăsesc deja în gama de smartphone-uri şi tablete lansate, iar acum acestea sunt disponibile şi pe segmentul de smartphone-uri cu ecran mare, stabilind un nou standard în industrie”, a continuat acesta.

Etichete: , , , , , ,