Orange aduce in weekend festivalul Summer Well

Scris de | 6 august, 2013
Orange aduce in weekend festivalul Summer Well

Orange pastreaza traditia si readuce si in acest an festivalul Summer Well. Festivalul are loc in weekendul 10-11 august si pastreaza structura din anii precedenti, cu 10 formatii care vor concerta si programe dedicate exclusiv clientilor Orange.

summer-well-2013

10 trupe vor concerta timp de 2 zile pe scena la domeniul Domeniu Stirbey din Buftea, aflat la 10 KM de Bucuresti. In prima zi vor urca pe scena The XX, Glasvegas, Eugene McGuiness, Blood Red Shoes, iar pe 11 august vor canta cei de la Suede, The Vaccines, Everything Everything, Spector si The Family Rain.

In zona principala va fi amplasata scena principala a festivalul, iar in jurul lacului din interior vor fi terase si zone de relaxare, in timp ce pe malul lacului Buftea va fi Sunset Cafe. In zona “food court” se vor extinde si noi zone de activati (indoor si outdoor), dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey.

Programul “I’m with the Band” iti permite sa te bucuri de acelasi tratament ca si artistii vor urca pe scena. Pentru 2 zile tu si un prieten/prietna puteti fi cazati pentru 2 nopti la hotelul unde stau si formatiile, veti avea masina care sa va aduca de la festival si proprina zona in backstage. Pentru acest program trebuie sa aveti peste 16 ani, sa fiti client Orange si sa ai abonament la festival achizitionat inainte de data participarii la programul promotional.

In ceea ce priveste transportul, va exista o linie speciala RATB care va face legatura intre Bucuresti si domeniul Stirbey. Autobozele pleac din statia Muzeul Taranului Roman si circula fara oprire pana la Domeniul Stirbey.

Toate datele despre trupe, abonamente si programele pot fi vazute pe www.summerwell.ro

Etichete: , , , , , ,