HTC Desire 500 ajunge in Romania incepand de luna asta

Scris de | 7 august, 2013
HTC Desire 500 ajunge in Romania incepand de luna asta

HTC a anuntat disponibilitatea modelului Desire 500 in Romania incepand cu aceasta luna. Recent lansat, noul terminalul va dispune de suport single si dual SIM pe piata locala, aducand cu el caracteristicile noii interfete Sense 5 si performanta sustinuta de un procesor cu patru nucleee, “la un pret accesibil”, conform comunicatului oficial primit astazi.

HTC Desire 500 albastru

HTC Desire 500 vine cu un ecran WVGA de 4.3 inchi, un procesor quad-core pe platforma Qualcomm Snapdragon 200 la frecventa de 1.2 GHz, capacitate de stocare interna de 4 GB (+posibilitatea atasarii unui card microSD de pana la 64 de GB), 1 GB memorie RAM, camera foto principala de 8 megapixeli si una frontala de 1.6 MP, precum si o baterie de 1.800 mAh care asigura un timp de conversatie de pana la 12,1 ore pentru conectivitatea WCDMA (3G) si pana la 17,8 ore in GSM (2G).

Terminalul ajunge in magazinele din Romania in versiuni single si dual SIM, iar in ceea ce priveste specificatiile nu apar modificari majore decat la capitolul conectivitatea. Modelul cu doua cartele SIM va dispune de functia NFC, in timp ce versiunea single SIM nu va avea parte de aceasta caracteristica. In rest, ambele modele vor fi compatibile Bluetooth 4.0, vor beneficia de mufa stereo de 3.5 mm, Wi-Fi 802.11 b/g/nn si DLNA pentru streaming media wireless de pe telefon pe TV.

Desire 500 ruleaza Android 4.2 si noua interfata Sense 5. Despre noua interfata am vorbit mai multe la lansarea modelului One, iar ea are la baza cateva funtii indraznete. Ecranul de widget-uri este inca disponibil, dar este adus in plan secund prin includerea in primul ecran a functiei Blinkfeed, un agregator de stiri asemenea lui Flipboard si care ofera informatii relevante din mai multe canale – stiri, social media, calendar, mail. Video Highlights creaza montaje de 30 de secunde din imaginile din galaerii, adaugand tranzitii si muzica de fundal.

HTC Desire 500 va ajunge la operatorii si retailerii principali din Romania incepand cu aceasta luna, in culorile negru (Lacquer Black) si albastru (Glacier Blue).Nu a fost dezvaluit un pret oficial, dar el se vinde in Taiwan cu aproximativ 400 de dolari.

Etichete: , , , , , , ,