Vodafone lansează o campanie inedită pentru clienţii business

Scris de | 4 septembrie, 2013
Vodafone lansează o campanie inedită pentru clienţii business

Vodafone a lansat azi în o nouă campanie de comunicare pentru clienţii companii care include noi beneficii în pachetele Vodafone Office Complet.

vodafone-floridelux

Campania are în centru povestea primei florării digitale din Romania, www.floridelux.ro, o afacere lansată şi dezvoltată cu ajutorul serviciilor Vodafone, care foloseşte pachetul Vodafone Office Complet pentru a livra flori în toată ţara şi în străinătate.

“Am dorit să arătăm cum tehnologia şi serviciile Vodafone, susţinute de calitatea reţelei noastre, pot contribui la reuşita unei firme sau a unui întreprinzător. Floridelux.ro este o poveste de succes născută din talentul şi perseverenţa unui antreprenor care a ştiut cum să folosească tehnologia pentru a crea un business inovator – prima florărie digitală din România”, a spus Markus Lause, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Odată cu lansarea noii campanii, Vodafone adaugă noi beneficii în pachetele Vodafone Office Complet.  Utilizatorii pachetelor Vodafone Office Complet Standard, precum şi Vodafone Office Complet Intensiv, primesc gratuit o multifuncţională HP. În plus, clienţii Vodafone Office Complet Intensiv primesc gratuit o şi un pachet My Domain. Acesta include 6GB spaţiu web, trafic de date nelimitat, programul de editare web EasySite Wizard Pro, template-uri avansate pentru paginile web, precum i 20 de conturi de e-mail pentru angajaţi, a câte 5GB fiecare.

Vodafone Office Complet (VOC) este o ofertă destinată companiilor mici şi mijlocii menită să-i ajute pe antreprenori să fie mai aproape de clienţi şi parteneri, oferind o experienţă de comunicaţii fără griji.   Utilizatorii VOC beneficiază de internet fix cu trafic nelimitat, router wireless Vodafone B681 şi telefon fix ZTE WP650. De asemenea, aceştia primesc şi apeluri nelimitate către toate reţelele fixe naţionale, de pe toate numerele fixe sau mobile din grup. În plus, linia fixa inclusă în pachet aduce şi 1000 de minute naţionale mobile, alături de apeluri nelimitate în reţelele fixe şi internaţionale (fixe în Europa; fixe şi mobile în SUA, Canada şi Israel). Pachetul include şi apeluri nelimitate, pentru membrii grupului de voce fixa şi mobile.

Etichete: , , , ,