Surprize la Shopping City Galati: Concert Sore, campionii SuperKombat, Hrubaru si caravana Rock FM, evenimente ce au avut loc dupa deschiderea H&M (P)

Scris de | 12 decembrie, 2013
Surprize la Shopping City Galati: Concert Sore, campionii SuperKombat, Hrubaru si caravana Rock FM, evenimente ce au avut loc dupa deschiderea H&M (P)

poza2_concertSore

Gălățenii au descoperit locul favorit pentru petrecerea timpului liber : Shopping City Galați.

  • H&M, CCC și Primadonna Collection au deschis noi magazine
  • SUPERKOMBAT demonstrativ la Shopping City Galați alături de campionii României : Raul Cătinaş, Benjamin Adegbuyi, Andrei şi Bogdan Stoica
  • Concert incendiar cu solista SORE

Odată cu deschiderea mallului Shopping City Galați în data de 21 noiembrie, gălățenii au descoperit locul favorit pentru shopping, distracție și relaxare pentru întreaga familie.

Cu ocazia Sfântului Nicolae, gălățenii au primit în dar trei branduri mult așteptate: astfel brandurile H&M, CCC și Primadonna Collection au deschis noi magazine.

Cu această ocazie weekendul 6-8 decembrie a fost brodat de evenimente, care au surprins placut gălățenii și au reamintit tuturor că am intrat în luna cadourilor.

Interpreta Sore a oferit pe 7 decembrie un concert antrenant pentru noua generație alături de trupa sa de dansatori, din care a facut parte și Dark, concurentul clasat pe locul al doilea la concursul « Dansez pentru tine » .

Iubitorii de rock și-au găsit și ei locul la Shopping City Galați, caravana ROCK FM fiind prezentă și la Shopping City Galați. Iubitorii de rock au avut posibilitatea de a își face poze pe celebrul chopper pe care îl pot câștiga în cadrul caravanei alături de Cristian Hrubaru.

Pentru iubitorii de sport, patru dintre vedetele marii finale Superkombat, care va avea loc pe 21 decembrie, la Galaţi, au evoluat în premieră sâmbătă 7 decembrie, în cadrul unui antrenament deschis publicului, la Shopping City Galaţi.

Dacă Adegbuyi şi Cătinaş sunt programţi să dispute meciuri la categoria grea, în schimb Andrei şi Bogdan Stoica au şansa de a intra în istoria kickboxului, putând fi primii fraţi campioni mondiali la profesionişti. “Ce se va întâmpla la Galaţi poate fi un moment unic în viaţa noastră. Suntem conştienţi deja de presiunea de pe umerii noştri, însă îmi doresc ca publicul să ne susţină şi să coborâm amândoi din ring învingători”, a spus Bogdan Stoica, actualul campion mondial la categoria cruiser, titlu cucerit în mai 2012.

Cristian Hrubaru Rock FM la Shopping City Galati

Marea finală a circuitului Superkombat va fi transmisă în direct în aproximativ 100 de ţări, la eveniment fiind anunţaţi 18 sportivi din 12 ţări. Biletele la celebrul circuit pot fi cumpărate la prețuri speciale doar de la biroul de informații Shopping City Galați.

Shopping City Galați continuă seria surprinzelor muzicale pentru gălățeni: pe 14 decembrie trupe de copii vor pregăti atmosfera sărbătorilor cu cântece pentru copii și colinde de Crăciun, iar pe 22 decembrie actrița Daniela Nane va pregăti Povești de Crăciun de la ora 16 :00.

Shopping City Galați găzduiește cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale de fashion, încălțăminte, parfumerie, bijuterii, electronice și servicii dintre care amintim: H&M, Benvenuti, KFC, Deichmann, Altex, Intersport, Leonardo, Domo, CCC, Puma, Killtec, Flanco, Ives Rocher, DM, Intersport, și un hypermarket Carrefour. Pe lângă acestea, Shopping City Galați oferă vizitatorilor săi o zonă ultramodernă de food court, cafenele, distracție și relaxare.

Până la finalul anului, fiecare weekend la Shopping City Galați este de mare sărbătoare, cu activități atât pentru copii, cât și pentru adolescenți și adulți. Pentru programul complet al evenimentelor Shopping City Galați, urmăriți pagina de Facebook oficială, http://www.facebook.com/shoppingcitygalati sau www.shoppingcitygalati.ro . Toate evenimentele care au loc la Shopping City Galați sunt implementate de agenția de comunicare SPLIT Communication.