Update: Blinkfeed este disponibil în Google Play și va funcția cu dispozitive non-HTC

Scris de | 26 martie, 2014
Update: Blinkfeed este disponibil în Google Play și va funcția cu dispozitive non-HTC

htc-blinkfeed

Update 1: HTC a confirmat astăzi ca aplicația va fi disponibilă și pentru alte dispozitive (non HTC) în Google Play. Deși aplicația este deja listată în magazinul Play, ea încă nu poate fi descărcată, iar HTC nu a oferit încă informații cu privire la dată. Sursa: AndroidCentral.

HTC lansează astăzi noul model One, dar toate detaliile sunt în cea mai mare parte cunoscute înainte de dezvăluirea oficială. Leak-urile au început să curgă încă de acum câteva luni, cu imagini, au continuat zilele trecute cu video-uri hands-on și review-uri, iar astăzi aflăm că HTC plaseză în Play Store aplicația HTC Blinkfeed.

Blinkfeed este o funcție lansată anul trecut împreună cu HTC One și care aduce în prim  plan un feed cu noutățile din rețelele sociale și din sursele de internet. Dacă inițial erau disponibile doar aproximativ 1.400 de surse de conținut, odată cu update-ul la Sense 5.5 s-a oferit posibilitatea de a oferi conținut prin RSS și s-a aduăgat conținut local. În plus, oferă posibilitatea de a descărca conținutul Offline pentru a lectura mai târziu noutățile.

Aplicația nu funcționează încă nici pe HTC One și nici pe alte dispozitive, dar credem că odată ce va avea loc lansarea oficială va fi deblocată. Încă nu suntem siguri dacă ea va fi disponibilă pentru toate smartphone-urile cu Android sau doar pentru cele cu Sense 6, dar cel mai probabil va fi lansată ca rival împotriva aplicațiilor de genul FlipBoard și NewsRepublic.

Etichete: , , , ,