Philips a lansat în România display-urile Smart All-In-One cu Android

Scris de | 27 martie, 2014
Philips a lansat în România display-urile Smart All-In-One cu Android

MMD, companie care distribuie display-urile Philips din întreaga lume, a lansat zilele trecute în România monitoarele tactile Smart All-in-One, care rulează sistemul de operare Android. Display-urile AiO de la Philips facilitează conținutul multimedia, oferă acces la internet și la numărul mare de aplicații disponibile în Play Store, ele putând fi considerate cele mai mari tablete existente pe piață.

Philips Smart All-In-One S221C4AFD_1

Display-urile Philips rulează sistemul de operare Android 4.2.2 pe un ecran IPS Full HD. Sunt disponibile 2 versiuni, de 23 și de 21,5 inchi, raportul de aspect este de 16:9 și este multi-touch, în 10 puncte. Display-urile sunt motorizate de procesoare Quad-Core Nvidia Tegra T33, tactat la 1.6 GHz, integrează 2 GB de memorie RAM și au o memorie internă de 8 GB, dar care poate fi suplimentată cu ajutorul unor carduri SDHC, memorii flash sau harduri externe.

Display-urile sunt echipate cu webcam și microfon pentru videoconferințe și suportă conectivitate Wi-Fi în standardele 802.11 b/g/n, integrează două difuzoare cu o putere de 2 wați și dispune de două porturi standard USB 2.0.

Conform oficialilor companiei, produsele sunt disponibile atât consumatorilor, cât și segmentului de business. Pentru consumatori ele pot fi utilizate ca un computer secundar, în bucătărie (streaming de muzică și browsing) sau în camera copiilor pentru jocuri, iar pentru segementul business sunt mai potrivite în zone cu acces public, precum cafenele, școli, spitale sau lobby-urile hotelurilor.

Display-ul Smart AiO S231C4AFD este disponibil la un preț recomandat de 2.099 lei, iar modelul S221C4AFD va costa 1.999 lei. Ele vor fi disponibile începând cu luna aprilie.

Etichete: , , , , , ,