Samsung Galaxy S5 integrează funcția Baby Crying Detector si trimite notificări pe ceasul Gear când copilul plange

Scris de | 31 martie, 2014
Samsung Galaxy S5 integrează funcția Baby Crying Detector si trimite notificări pe ceasul Gear când copilul plange

Samsung-Galaxy-S5 (4 of 4)

Chiar dacă Samsung Galaxy S5 a trecut prin mâna multor publicații de la lansare și până acum, se pare că amiralul sud coreean nu s-a dezvăluit în totalite. Astăzi avem o funcție de baby monitoring, care monitorizează copilul și poate notifica părintele atunci când începe să plângă, dezvaluita

În fapt, funcție se numește Baby crying detector, este puțin mai ascunsă decât pare la prima vedere și poate să monitorizeze doar dacă copilul începe să plangă.

După ce se intră în setări se intră la Accesibilty, Hearing, iar aici se găsește funcția despre care Samsung nu a oferit nici un detaliu în prezentările de până acum. După activare, suntem anunțați că pentru a funcționa în parametrii optimi telefonul să fie poziționat la aproximativ un metru de copil și fără să fie vreun alt sunet deranjant prin preajmă.

connect este în posesia unui terminal Galaxy S5, a testat functia si putem confirma ca functioneaza. La auzul unui planset de copil, telefonul incepe sa vibreze si se poate seta ca flash-ul LED să porneasca si el. Sunt disponibile 3 setari, intre care setarea intensitatii cu care sa vibreze, ce tip de vibrare (basic, heartbeat, jinglebell etc sau un mod predefinit), precum si activarea/dezactivarea LED-ulu de la camera.

Putem confirma oficial că această caracterstică funcționează împreună cu ceasurile Gear, precum și cu Gear Fit. Noi avem la mână Gear Fit, iar în setările dispozitivului se poate alege pentru a primi notificări pentru Baby Crying Detector.

sursa: soyacincau.com

Etichete: , , , , ,