Samsung a lansat în România TV-urile UHD Curved

Scris de | 24 aprilie, 2014
Samsung a lansat în România TV-urile UHD Curved

Samsung anunță lansarea în România a primei game de televizoare curbate Ultra High Definition (UHD), în variante de 55 și 65 inchi, urmând ca în a doua parte a anului să fie lansat și modelul de 78 de inchi.

Samsung Curved UHD

Curbura televizorului mărește dimensiunile câmpului de vizionare printr-un efect de panoramare, iar distanța este egală de la oricare punct al acestuia către ochi, ceea ce duce la minimalizarea distorsiunilor de la marginea ecranului.

„Samsung acordă o atenție deosebită dezvoltării de noi tehnologii și produse care să răspundă nevoilor utilizatorilor. Când vorbim de televizoare, consumatorii doresc sa fie în mijlocul acțiunii ce se desfășoară pe ecran! Iar prin noua gamă de televizoare UHD cu ecran curbat redefinim experiența de vizionare, telespectatorii fiind mai aproape de activitățile preferate, indiferent dacă vorbim de Sport, Film sau Călătorii”, a declarat Ana-Maria Pasculescu, Head of CE Product Managers în cadrul Samsung Electronics România.

În urma unui studiu Samsung, aflat în derulare pe piața locală, cu privire la experiența vizuală pe care o oferă un televizor curbat UHD în comparație cu unul plat, 81% dintre respondenții de până acum au declarat că preferă televizorul curbat. Mai mult, 57% dintre aceștia au spus că se simt „învăluiți de acțiune”, 48% că ecranul le oferă un câmp vizual amplu, ca și când ei ar fi în mișcare și nu imaginea. De asemenea, în cadrul cercetării Samsung, participanții au remarcat că există diferențe majore la nivel de imagine, contrast-culoare, design și iluzia de efecte 3D, apreciind faptul că imaginea se vede la fel de bine și din lateral pe un ecran curbat, comparativ cu unul plat.

 

Etichete: , , , ,