Samsung Galaxy K zoom, un nou smartphone cu cameră foto avansată

Scris de | 29 aprilie, 2014
Samsung Galaxy K zoom, un nou smartphone cu cameră foto avansată

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul smartphone cu cameră foto avansată, Samsung Galaxy K zoom, care îmbină tehnologia avansată a unui aparat de fotografiat digital cu experiența de top Samsung Galaxy. Acesta oferă posibilitatea de a capta rapid imagini, având o optică performantă, precum și un design premium. Utilizatorii vor avea într-un singur dispozitiv soluțiile de telefonie mobilă de care au nevoie, dar și posibilitatea de a crea conținut foto și video de calitate profesională cu un dispozitiv ușor de utilizat și distractiv.

Galaxy K zoom_3 colors

 

 

 

 

 

 

Caracteristici de top: model LTE, Android 4.4 KitKat, display HD Super AMOLED de 4,8 inchi (1280 x 720 pixeli), procesor de 1,3 GHz quad core sau 1,7 GHz dual core cu memorie RAM de 2GB, memorie internă de 8GB (se poate extinde prin card micro SDXC până la 64GB).

Fiind un smartphone cu aparat de fotografiat specializat, Galaxy K zoom oferă un sistem tehnologic avansat, conceput pentru a oferi controlul și funcționalitatea unui aparat de fotografiat profesional, pentru ca toate momentele să fie surprinse la o claritate maximă. Galaxy K zoom este echipat cu cea mai nouă tehnologie în materie de obiective retractabile, care oferă zoom optic de 10x într-o carcasă extrem de subțire și elegantă. Alte caracteristici notabile includ senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini foarte clare și detaliate inclusiv în condiții de iluminare scăzută. Galaxy K Zoom oferă stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru a reduce neclaritatea cauzată de fotografierea obiectelor în mișcare. Aceste specificații permit captarea de imagini și video (Full HD) în culori vii și clare, chiar și atunci când se folosește zoom-ul sau când fotografiile sunt realizate în condiții de iluminare scăzută. În plus, blițul Xenon oferă o lumină mai strălucitoare decât LED-urile pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

În plus, noul dispozitiv integrează cele mai avansate funcții ale unei camere foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cât mai fin al luminii și clarității, modul Pro Suggest de ultimă generație, care oferă 10 filtre optimizate, Selfie Alarm – pentru „selfies” realizate cu ușurință, și o funcție de urmărire a obiectelor pentru o fotografiere clară a unui subiect în mișcare. Fiecare funcție vine cu o interfață simplă, care le permite utilizatorilor să realizeze cu ușurință fotografii și clipuri video la o calitate foarte bună, în orice situație.

Compact și extrem de portabil, Galaxy K zoom dispune de linii elegante, stilate, fiind confortabil de ținut în mână. În plus, dispozitivul oferă toate funcțiile pe care consumatorii le doresc într-un smartphone Galaxy de top, cum ar fi Ulta Power Saving Mode (pentru a minimiza consumul de energie), S Health Lite (pentru antrenamente de fitness personalizate) și o aplicație Studio pentru a le permite utilizatorilor să editeze ușor imagini și clipuri video.

Etichete: , , , , ,