Ascend P7, noul amiral Huawei

Scris de | 8 mai, 2014
Ascend P7, noul amiral Huawei

Huawei Ascend P7 este urmaşul lui Ascend P6, fiind un model 4G ce iese în evidenţă prin ecranul Full HD de 5 inchi (cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, 445ppi şi 16:9) şi prin camerele foto de 8 şi 13 megapixeli. Smartphone-ul a fost reproiectat în totalitate, are acum o grosime de 6,5 mm şi oferă o rezistenţă îmbunătăţită pentru utilizarea zilnică datorită finisajelor cu Corning Gorilla Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic şi sofisticat, obţinut printr-un tratament în şapte straturi al suprafeţei din spate.Huawei Ascend P7

Alte caracteristici: Android 4.4.2, chipset HiSilicon Kirin 910T, procesor 1,8 GHz Cotex-A9, quad core, GPU Mali-450MP4, RAM de 2 GB şi memorie internă de 16 GB (poate fi extinsă până la 32 Gb prin card microSD).

În ceea ce priveşte experienţa foto, găsim senzorului BSI Sony de generaţie 4 (pentru condiţii de iluminare slabă), Image Signal Processer (ISP, autofocus, balans de alb şi reducerea zgomotului), software-ului IMAGESmart 2.0 şi beneficiem de o deschidere f/2.0 inclusă în camera principală de 13 megapixeli 5P. Mai mult, include şi funcţia Ultra Snapshot, care permite realizarea unei fotografii în 1,2 secunde, după ce este apăsat de două ori pe butonul de reducere volum, deblocând astfel repede telefonul.

Şi fotografiile de tip selfie se realizează rapid şi uşor datorită camerei frontale de 8 megapixeli 5P, care vine cu o funcţie panoramică pentru momentele în care mai mulţi prieteni doresc să apară în cadru şi cu 10 nivele de retuş auto al feţei în beauty mode. Mai mult, funcţia ‘Voice Photo’ face ca imaginile să fie însoţite de fişiere audio de 10 secunde pentru ca utilizatorii să încarce conţinut special pe reţelele sociale.

Ascend P7 vine cu noua versiune de interfaţă de utilizare intuitivă Emotion UI 2.3, oferind blocarea customizabilă şi personalizarea ecranelor de pornire,  cu două interfeţe îmbunătăţite pentru navigare uşoară.

Huawei Ascend P7 a fost deja lansat comercial în Europa, cu un preţ recomandat de retail de 449 euro. Modelul este disponibil într-o gamă variată de culori, inclusiv negru, alb şi roz.

Etichete: , , , , , , , , , ,