Monitor cu rezoluție 4K de la AOC

Scris de | 27 mai, 2014
Monitor cu rezoluție 4K de la AOC

Cel mai nou monitor AOC, modelul u2868Pqu de 28 inchi (71,1 cm), impresionează prin rezoluţia Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli și prin rata de refresh de 60 Hz. Monitorul este echipat cu DisplayPort, HDMI (MHL) şi conectori USB 3.0, şi include și de funcţiile ergonomice cu care AOC și-a obișnuit utilizatorii.

Aoc u2868Pqu

Profesioniştii care lucrează în programe precum CAD sau CAM, arhitecţii sau inginerii vor beneficia de cele mai fin detaliate imagini, oferite de cea mai nouă tehnologie din domeniul panourilor TN. Mulţumită aranjamentului de 8 biţi +FRC, ecranul poate reproduce mai mult de un miliard de culori. Cu o rezoluţie Ultra HD (3840 x 2160), peste 8,29 de milioane de pixeli sunt afişaţi la un aspect de 16:9, echivalentul a patru panouri Full HD. Modelul de 28 inchi dispune de o rezoluţie de 4K cu o rată de refresh de 60Hz. Cu un timp de răspuns de numai 1 ms, AOC u2868Pqu este potrivit atât pentru birourile profesioniștilor, cât şi pentru spațiul de lucru de acasă. Funcţiile picture-in-picture și picture-by-picture permit vizionarea imaginilor simultan, din diferite surse precum Blu-ray (4K) playere sau PC-uri. Modelul UHD se bucură de o luminozitate de 300 cd/m² şi este ideal pentru mediile cu lumină ambientală puternică.

Modelul u2868Pqu se mândreşte cu un design curat, de culoare neagră, cu finisaje texturate. Pentru flexibilitate ergonomică completă, rama integrează un sistem inteligent de ascundere a cablurilor. În același timp, ecranul poate fi înclinat şi rotit la 90°, precum și ajustat pe înălțime cu până la 130 mm – astfel, oboseala ochilor este redusă, iar postura la birou este îmbunătățită. Asemenea celorlalte modele din gama Professional, cea mai nouă lansare AOC include o gamă variată de conectori precum: DisplayPort, HDMI, DVI şi D-Sub. Pentru iubitorii sistemului de operare Android, portul HDMI oferă şi conectivitate MHL, care permite afișarea conţinutului de pe telefon sau tabletă direct pe ecranul monitorului. Mai mult, AOC a echipat modelul cu patru porturi USB (două de 2.0 şi două de 3.0), alături de un set de boxe integrate de 3W. Monitorul poate fi fixat pe pereți cu ajutorul suporturilor de tip VESA.

Monitorul Ultra HD va fi disponibil începând cu luna iulie, la un preţ recomandat de 2.499 lei.

Etichete: , , , , , , ,