Samsung NX mini, disponibil în România

Scris de | 16 iunie, 2014
Samsung NX mini, disponibil în România

Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subțire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume.

Samsung NX mini

Cântărind doar 158 grame (corpul camerei) și având un design foarte subțire (22,5 mm), NX mini poate fi strecurată cu ușurință în orice geantă sau buzunar și în același timp poate oferi rezultatele așteptate de fotografii devotați. Camera are un corp solid din metal, cu design premium, fiind este disponibilă în cinci culori diferite (alb, roz, verde-mentă, maro și negru).

NX mini are o gamă de funcții exclusive, iar prezența unui Display Flip up și Touch de 75,2 mm (3.0 inchi), care se rotește la 180 de grade, permite utilizatorilor să realizeze și selfi-uri. Performanța optică a lui NX mini poate oferi imagini clare, de foarte bună calitate, astfel încât lucrurile sau persoanele fotografiate să arate cât mai bine posibil. Având lentile ultra-subțiri, de 9 mm, cu un unghi larg de vizualizare, NX mini poate surprinde fotografii de grup de la o distanță egală cu lungimea brațului, astfel încât utilizatorii pot de acum să facă parte din imaginile care surprind amintiri de grup. O altă funcție interesantă este Wink shot prin care utilizatorii trebuie doar să își seteze ipostaza și să clipească către aparat pentru a obține o fotografie. Atunci când detectează o clipire, NX mini va face automat o fotografie după două secunde, fără ca utilizatorul să nu fie nevoit să mai apese vreun buton.

Chiar dacă are un design foarte subțire, NX mini concentrează performanța într-un spațiu foarte restrâns. Senzorul său BSI CMOS de 20,5 megapixeli (de 1 inchi) le permite utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate, asigurându-se că nu se pierde niciun detaliu. Având cea mai mare rezoluție din clasa sa, imaginile surprinse cu ajutorul lui NX mini se remarcă prin cele mai intense culori. Mai găsim: funcția Continuous Shot, cu o viteză de 6fps, ce permite fotografilor să surprindă imagini în mișcare și Shutter Speed, cu viteza de 1/16000 sec, care îngheață peisajele în mișcare, permițând surprinderea emoțiilor în detalii clare.

NX mini oferă o serie de opțiuni de stocare extinse, iar imaginile pot fi urcate direct din cameră în cloud. Utilizatorii pot încărca pozele lor direct din NX mini atât în Dropbox cât și pe Flickr, popularul web-site pentru fotografii. Pentru mai multe informații accesați: www.samsung.ro.

Etichete: , , , , , , ,