O nouă promoţie “Vorbeşti, DUBLU net primeşti” pentru utilizatorii de cartele Vodafone

Scris de | 9 iulie, 2014
O nouă promoţie “Vorbeşti, DUBLU net primeşti” pentru utilizatorii de cartele Vodafone

Prin noua ofertă, orice utilizator al Cartelei Vodafone este invitat să îşi înscrie un prieten în promoţia “Vorbeşti, Dublu NET primeşti”, prin SMS gratuit la 2777.

66947_vodafone logo

După înscrierea în campanie, ambii utilizatori vor primi câte 2MB/apel, pentru fiecare convorbire primită sau efectuată, indiferent de reţea. Traficul de date se acordă de două ori pe lună, în limita a 5 GB lunar.

Clienţii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la două săptămâni de la înscrierea în campanie, iar valabilitatea acestuia este de două săptămâni. Durata minimă a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minimă de acordare a bonusului este de 10 MB, echivalentul a cinci convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus, a extraopţiunii sau a creditului şi este valabil doar în ţară. Clienţii se pot înscrie în promoţia “Vorbeşti, DUBLU Net primeşti” până la data de 31 iulie 2014. Odată înscrişi în promoţie, clienţii beneficiază de bonusul de Internet până la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire. Mai multe informaţii despre noua ofertă sunt disponibile pe www.vodafone.ro/cartela.

Etichete: , , , , , , , ,