Allview lansează Viva I7, o tabletă ieftină cu procesor Intel Atom

Scris de | 17 iulie, 2014
Allview lansează Viva I7, o tabletă ieftină cu procesor Intel Atom

Brașovenii de la Allview au anunțat astăzi lansarea tabletei Viva i7, un model care dispune de un procesor Intel Atom și de un ecran de 7 inch cu panou IPS.

Allview Viva i7-1

Allview Viva i7 este al patrulea model din portofoliul companiei care mizează pe un procesor Intel Atom, iar oficialii companiei au declarat că aceasta nu va fi ultima. “Ne dorim ca utilizatorii de tablete PC să aibă soluții performante, dar și accesibile”, a declarat Lucian Peticilă, managerul general al companiei.

Viva i7 este motorizat de o soluție Intel Atom Z2520 tactată la o frecvență de 1.2 GHz, alăturat unei memorii de 1 GB și unui GPU PowerVR SGX544MP.  Procesorul Intel Atom Z2520 a fost lansat în cadrul târgului MWC de anul trecut și se bucură de performanțe bune în activitățile uzuale, un consum de energie redus, dar și un preț redus. Scoruri de referință din teste de benchmark sau aplicații care ar putea rula pe modelul Allview ar putea fi văzute în review-ul lui Asus Fonepad 7 ME175CG, tabletă cu aproximativ aceleași caracteristici tehnice, dar destinată altor utilizatori, tableta de la Asus având integrat un modem de date și voce care o transformă și în phablet.

Memoria internă măsoară 8 GB, spațiul de stocare poate fi extins cu ajutorul unui card microSD cu până la 32 de GB, iar display-ul este unul IPS cu rezoluție 1024 x 600 pixeli. Camera principală măsoară 2 megapixeli, cea frontală 0.3 MP, este echipată cu Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n și are o baterie de 2.500 mAh.

Allview Viva I7 este disponibilă pentru precomandă începând de astăzi la prețul de 349 lei.

Etichete: , , , ,