Promoție – cumpără un LG G3 și primești cadou o tabletă LG G Pad 7.0

Scris de | 17 iulie, 2014
Promoție – cumpără un LG G3 și primești cadou o tabletă LG G Pad 7.0

LG G3 2

Filiala locală a companiei LG anunță o promoție interesantă pentru cei care doresc să achiziționeze un smartphone LG G3. În perioada 11 iulie – 14 septembrie, cei care aleg să cumpere un samrtphone LG G3, în România, pot participa la campania promoțională prin care vor primi cadou, fără tragere la sorți, o tabletă LG G Pad 7.0.

Mai jos detaliile despre această campanie promoționale, iar regulamentul detaliat se găsește la https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo:

Pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie să urmeze o serie de pași simpli: să se asigure că vor cumpăra smartphone-ul LG G3 care participă la această promoție, acest lucru fiind marcat pe eticheta de produs; după cumpărare, consumatorii trebuie să se înscrie în promoție pe platforma online dedicata, https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo , secțiunea Înregistrare; după confirmarea înscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmând ca fiecare consumator să fie anunțat când va fi livrat cadoul, tableta LG G 7.0, în termen de maxim 30 de zile de la prevalidare. 

LG G3 a trecut recent prin redacția noastră, iar un review detaliat poate fi citit aici. Tableta LG G Pad 7.0 dipsune de un procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2 GHz, un ecran IPS de 7 inchi cu rezoluție 1280 x 800 pixeli și o baterie de 4.000 mAh.

Etichete: , , ,