Samsung lansează smartphone-ul Galaxy Alpha

Scris de | 13 august, 2014
Samsung lansează smartphone-ul Galaxy Alpha

Samsung aduce odată cu noul smartphone Galaxy Alpha, o nouă abordare în ceea ce privește designul produselor sale. Astfel, Galaxy Alpha, cel mai nou dispozitiv al seriei Samsung Galaxy, dispune de un design sofisticat și compact (o grosime mai mică de 7 mm), cu margini metalice și carcasă rezistentă, menținând experiența de top a smartphone-urilor Galaxy.

Samsung GALAXY ALPHA grup

Pe lângă design, Galaxy Alpha le oferă utilizatorilor hardware performant și aceleași funcții pe care le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top. Caracteristici principale: LTE, Android 4.4.4 (KitKat), procesor    octa core (quad 1,8 GHz + quad 1,3 GHz), memorie RAM de 2 GB, memorie internă de 32 GB, fără slot microSD, baterie de 1860 mAh.

Dispozitivul mai este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inchi (1280 x 720 pixeli) și cu o cameră avansată de 12 megapixeli (camera frontală are 2,1 megapixeli), HDR, pentru o experiență foto-video excepțională. Galaxy Alpha include funcții inovatoare și populare precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode și poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2.

Smartphone-ul are dimensiunile de 132,4 x 65,5 x 6,7 mm și greutatea de 114 grame. Galaxy Alpha va fi disponibil la începutul lunii septembrie în culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,