Încep înscrierile pentru Google RISE Awards 2015

Scris de | 18 august, 2014
Încep înscrierile pentru Google RISE Awards 2015

Google dă startul înscrierilor pentru ediția 2015 a programului RISE Awards, care are ca scop încurajarea tinerilor din învățământul preuniversitar să urmeze o carieră în științele informatice.

Google RISE Awards 2015

În cadrul RISE Awards, Google oferă granturi organizațiilor din întreaga lume, pentru a derula programe menite să înlesnească accesul fetelor, minorităților și elevilor cu situații economico-sociale precare, la educația în domeniul științelor informatice. Valoarea acestora granturi se situează între 15.000 și 50.000 USD. Partenerii selectați în cadrul programului RISE Awards sunt organizații care promovează informatica prin activități extra curriculare.

Înscrierile pentru ediția RISE Awards 2015 se pot face începând de astăzi, 18 august, și până pe 30 septembrie 2014, la această adresă: http://goo.gl/w6YW8T. Informații despre criteriile de eligibilitate se găsesc aici: http://goo.gl/bAMD9D.

În 2014, 42 de organizații din toată lumea, printre care și România, au primit granturi în cadrul RISE Awards, pentru programe precum cluburi de programare în Europa sau tabere pentru dezvoltatori în Africa sub-sahariană. În aprilie 2014, toți partenerii RISE Awards au participat la o întâlnire internațională, care a avut ca obiectiv întărirea colaborării între organizații și împărtășirea de resurse.

Etichete: , , ,