BenQ W1070+, un proiector smart cu capabilități wireless Full HD

Scris de | 25 august, 2014
BenQ W1070+, un proiector smart cu capabilități wireless Full HD

BenQ lansează proiectorul W1070+, succesorul modelului W1070, ce dispune de o serie de opțiuni inovative pentru transmiterea datelor, respectiv MHL (Mobile High-Definition Link) și WFHD (Wireless Full HD – kit wireless opțional). Proiectorul vine echipat cu difuzor integrat de 10W și corecție a dimensiunilor imaginii 2D Keystone pe verticala și orizontală.

BenQ-W1070+

BenQ W1070+ redă imagini la rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o luminozitate mărită la 2.200 ANSI lumeni, cu cea mai mare paletă de culori 1,07 miliarde, certificate ISFccc, în vreme ce rata de contrast ajunge la 10.000:1. Diagonala proiectată este de șase metri, iar funcțiile de ajustare a lentilelor (Vertical Lens Shift) și 2D Keystone (vertical și orizontal) asigură o redare la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect indiferent din locul în care este poziționat proiectorul față de ecranul de proiecție.

Cele două porturi HDMI v1.4a integrate sunt compatibile cu o serie extinsă de surse video, astfel că proiectorul poate reda imagini 3D de la Blu-ray player, console de jocuri sau computere. Tehnologia Triple Flash asigură redarea 3D la 144Hz, astfel încât experiența de vizionare să fie impresionantă. Modelul poate fi conectat la un kit WFHD (Wireless Full HD) și include un port MHL care permite conectarea smartphone-ului sau tabletei direct la proiector, pentru a reda cu ușurință fotografii sau clipuri video pe o diagonală generoasă. În plus, adaptorul MiraCast poate fi utilizat pentru a reda conținut wireless dintr-un dispozitiv compatibil.

Proiectorul Full HD BenQ W1070+ cu kit WFHD va fi disponibil la partenerii BenQ din România în luna septembrie la un preț estimativ de 4.299 de lei.

Etichete: , , , , , , , ,