Samsung Gear S propune un design curbat, atractiv, și o conexiune 3G

Scris de | 28 august, 2014
Samsung Gear S propune un design curbat, atractiv, și o conexiune 3G

Samsung a anunțat astăzi lansarea Samsung Gear S, un dispozitiv ce face parte din noua generație a accesoriilor smart. Noul Samsung Gear S vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o experiență modernă și smart, prin conexiunea 3G și funcțiile optimizate pentru cât mai multă libertate de mișcare.

Gear S_Office man

Samsung Gear S are un ecran curbat Super AMOLED de 2 inchi cu rezoluţia de 360 x 480 pixeli, iar sistemul de operare este Tizen. Modelul include un procesor dual core de 1 Ghz, ajutat de 512 Mb de memorie RAM. Memoria internă este de 4GB. Dimensiunile sunt de 39,8 x 58,3 x 12,5, iar bateria este de 300 mAh Li-ion, ceea face ca acesta să reziste două zile, dacă este folosit pentru a efectua operaţiuni obişnuite.

Samsung Gear S D le permite utilizatorilor să citească mesaje și notificări şi să stabilească conexiuni 3G, Bluetooth și Wi-Fi și să primească notificări de la rețele sociale, calendar și aplicații, chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere. În plus, aceștia pot răspunde rapid mesajelor primite folosind tastatura de pe ecran sau funcția optimizată de voce. Cu Samsung Gear S, oricine poate primi și iniția conversații telefonice direct de la încheietura mâinii sau își poate redirecționa apelurile telefonice de pe smartphone.

Funcțiile importante includ navigare GPS, oferite de HERE, un serviciu de știri disponibil 24 de ore din 24 de la Financial Times ‘fastFT’ care funcționează alături de tehnologia de vizualizare de la Spritz. De asemenea, este un accesoriu perfect pentru fitness, fiind echipat cu mai mulți senzori și funcții S Health avansate. Odată cu Gear S, Samsung a anunțat astăzi și noile căști Gear Circle, care dispun de un mecanism de închidere magnetic care se prinde în jurul gâtului atunci când nu este în funcțiune, precum și de o funcție de vibrație care le semnalează utilizatorilor apeluri telefonice primite și notificări.

Atât Samsung Gear S cât și Gear Circle vor fi disponibile la nivel mondial prin partenerii de retail Samsung și site-uri e-commerce la începutul lunii octombrie.

Etichete: , , , ,