ASUS prezintă în România laptopurile de gaming ROG G551 și ROG G771

Scris de | 27 octombrie, 2014
ASUS prezintă în România laptopurile de gaming ROG G551 și ROG G771

ASUS lansează în România laptopurile de gaming din seriile Republic of Gamers (ROG) G551 și G771, prezentându-le publicului cu prilejul evenimentului DreamHack Masters Bucharest 2014, organizat în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie la Sala Polivalentă.

ASUS ROG G551

Laptopurile din seria G își expun avantajele grafice prin panourile IPS cu unghi larg, oferind pasionaților de jocuri imagini Full HD. Există, de asemenea, și o ieșire 4K/UHD Trinity Display pentru configurațiile cu mai multe monitoare sau pentru multitasking. Designul distinctiv al serie G afișează un finisaj metalic, din aluminiu șlefuit, cu margini roșii și un logo iluminat pe capac. Tastaturile sunt concepute în mod special pentru gameri, iar sistemul de răcire este eficient și abia perceptibil, înlăturând căldura cu ajutorul unui ventilator silențios.

Performanță în jocuri la un nivel entuziast

Noile serii de laptopuri sunt motorizate de procesoarele Intel Core, inclusiv Core i7, pentru a asigura performanța cerută de cele mai noi titluri, în timp ce grafica NVIDIA GeForce GTX 850M/860M cu suport Microsoft DirectX 11 oferă efecte grafice precise și animații fluide. Pentru a face față puterii uimitoare, seria G dispune de un sistem avansat de răcire, care elimină în mod eficient căldura, ventilatorul având un zgomot redus pentru a nu afecta experiența de joc.

Efecte audio vizuale pentru jocuri captivante

Seria G este disponibilă în variante cu ecrane de 15″ sau de 17″ (G551 și G771) și poate fi echipată cu panouri Full HD (1920 x 1080). Panourile IPS au un unghi de vizualizare de până la 178 de grade, astfel încât diferențele de culoare sunt minime atunci când ecranul este privit din unghi larg, atât orizontal cât și vertical. Pasionaților de jocuri le sunt garantate culorile precise, reale, ce îmbunătățesc mai departe experiența de joc. Tehnologia Trinity Display permite utilizatorilor să lege laptopul lor din seria G la trei monitoare externe prin HDMI 1.4 sau Mini DisplayPort 1, fiind ideală pentru configurațiile multi-monitor și pentru multitasking. SonicMaster Premium generează un sunet bogat, cu claritate de cristal și înaltă fidelitate audio, în timp ce ROG AudioWizard dispune de cinci niveluri presetate, croite pentru a se potrivi diferitelor genuri. Mulți dintre pasionații de jocuri în rețea folosesc căștile. Laptopurile din seria G încorporează un amplificator reglat de specialiștii din echipa ASUS Golden Ear pentru o experiență de joc mai imersivă.

Design cu infuzie ROG

Din punct de vedere estetic, seria G emană ADN-ul ROG, afișând un finisaj metalic, din aluminiu șlefuit, cu margini roșii și un logo iluminat pe capac. Păstrând tema ROG, seria G dispune de o tastatură chiclet cu taste WASD special marcate pentru navigare mai ușoară și un jocuri mai dinamice. Tastele iluminate cu roșu facilitează jocurile în medii întunecoase, completând în acest fel mistica ROG.

Prețuri și disponibilitate

Dintre modelele disponibile pe piața românească, configurațiile ROG G551JM vor avea prețuri cuprinse între 3800 și 5500 lei (TVA inclusiv), iar cele ROG G771JM vor costa între 4200 și 7500 lei (TVA inclusiv).

Etichete: , , , , ,