Vodafone România oferă iPad Air 2 și iPad mini 3

Scris de | 4 noiembrie, 2014
Vodafone România oferă iPad Air 2 și iPad mini 3

Vodafone anunță că a lansat comercial tabletele  iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date și iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date. Noile modele iPad sunt disponibile împreună cu o serie de planuri tarifare avantajoase, care le vor permite utilizatorilor să aibă acces la viteza 4G.

iPadAir2-iPadMini

iPad Air 2, cea mai subțire tabletă din lume, cântărește mai puțin de 500 grame și vine cu o serie de dotări speciale, cum ar fi ecran Retina anti-reflective, camerele iSight și FaceTime HD pentru fotografii și filme de cea mai bună calitate, a doua generație de procesor A8X de 64 biți, capabilitate Wi-Fi, compatibilitate 4G și senzorul revoluționar Touch ID care poate identifica amprenta digitală. Noua tabletă este subțire și ușoară, iar experiența utilizării este una inedită, cu atât mai mult cu cât oferă acces la peste 675.000 de aplicații dezvoltate special pentru acest terminal revoluționar. Cele mai noi tablete de la Apple sunt disponibile în următoarele versiuni de culoare: auriu, argintiu și gri metalic.

Noile tablete sunt puse în valoare de Supernet, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare. iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date și iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date sunt disponibile în întreaga rețea de magazine Vodafone și online, pe www.vodafone.ro.

Etichete: , , , , , ,