Vodafone lansează Smart Tab 4G

Scris de | 26 noiembrie, 2014
Vodafone lansează Smart Tab 4G

Exclusiv la Vodafone, utilizatorii pot achiziționa de acum noua Vodafone Smart Tab 4G, una dintre cele mai accesibile tablete 4G, la un preț avantajos, împreună cu abonamentul Start Net 8, la un preț de 15 euro/ lună și avans 0.

Vodafone Smart Tab 4G Jerry

Vodafone Smart Tab 4G  este cel mai nou membru al familiei terminalelor sub brand propriu și prima tabletă Vodafone care permite conectivitate 4G, la viteza maximă de transfer de până la 150 Mbps. Procesorul quad-core de 1,2 GHz și memoria de 8 GB (ce poate ajunge la 64 GB cu extensia prin slot microSD) aduc rapiditate și putere noului terminal. Tableta dispune de un spațiu de stocare generos, iar ecranul HD de 8 inchi îi conferă o claritate uimitoare și culori vii, ideale pentru vizionarea filmelor preferate și a celor mai recente seriale TV din aplicația Seenow. Display-ul IPS oferă culori strălucitoare, imagini clare și un unghi larg de vizualizare.

Tableta Vodafone Smart Tab 4G poate fi achiziționată cu abonament și rate direct pe factura de servicii Vodafone, cu avans 0 Euro cu și prețuri lunare ce pornesc de la 15 Euro, alături de pachetul Start Net 8.  Tableta poate fi achiziționată și fără abonament, la prețul de 199 Euro (TVA inclus). Pentru mai multe detalii accesați:  https://www.vodafone.ro/shop/tablete/vodafone-smart-tab-4g

Etichete: , , , , ,