YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România

Scris de | 10 decembrie, 2014
YotaPhone 2, primul smartphone din lume cu două ecrane, se lansează în România

Subțire, puternic și elegant, YotaPhone 2 combină familiaritatea sistemului de operare Android cu noutatea celor două ecrane sensibile la atingere, ce au două personalități diferite. Astfel, partea din spate a unui smartphone tradițional este transformată într-un ecran dinamic, intuitiv și interactiv, care rămâne permanent deschis.

YotaPhone 2 (2)

YotaPhone 2 beneficiază de un display principal de tip AMOLED, cu diagonala de 5 inchi și rezoluție Full HD, potrivit pentru utilizare zilnică: accesarea rețelelor sociale, browsing, filme sau jocuri. Pe partea opusă se află cel de-al doilea ecran (Yota Always-On), un E-ink monocrom de 4,7 inchi, ce poate fi personalizat după preferințe, afișând doar informațiile relevante pentru utilizatori. Acesta are o rezoluție de 960 x 540 pixeli și este ideal pentru citirea cărților electronice, a notificărilor, cât şi pentru afişarea permanentă a unor informaţii precum ora, vremea, imagini sau a altor informații reflectate de pe display-ul principal.

”Noul YotaPhone 2 este un telefon ce schimbă regulile jocului, de aceea este destinat celor care-și doresc ceva diferit, nu un smartphone obișnuit. Elementul diferențiator este dat nu doar de integrarea unui ecran ce servește la conservarea bateriei, dar și de capacitatea celor două ecrane de a funcționa în armonie. Conceptul unic cu două ecrane se traduce în final într-un telefon extrem de practic, îndeosebi pentru cei care-și doresc să fie mereu conectați, dar și selectivi cu informațiile la care doresc să fie expuși”, declară Lucian Georgescu, Regional Sales Manager Ingram Micro, distribuitorul oficial YotaPhone 2 în România.

YotaPhone 2 folosește sistemul de operare Android KitKat 4.4.3 și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 ajutat de 2 GB de memorie RAM. Spațiul intern de stocare este de 32 GB. Lista dotărilor este completată de o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Conectivitatea include 4G/LTE, Wi-Fi și NFC.

YotaPhone 2 va fi comercializat pe piața din România pentru prima dată prin intermediul emag.ro.

 

 

Etichete: , , , , , ,