#CES2015: ASUS ZenFone 2 intră în scenă

Scris de | 8 ianuarie, 2015
#CES2015: ASUS ZenFone 2 intră în scenă

ASUS a prezentat ZenFone 2 (ZE551ML), noul smartphone etalon din noua seria ZenFone.

asus zenfone 2

Cu un design ergonomic, complet nou, un ecran IPS Full HD de 5,5 inchi (cu o densitate de 403ppi și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, Corning Gorilla Glass 3), camere PixelMaster 13 megapixeli (cu o diafragmă largă f/2.0 pentru a captura fotografii uimitoare, la rezoluție înaltă, cu zero latență ) și 5 megapixeli (cu o deschidere largă de 85 de grade, perfect proiectată pentru realizarea fotografiilor „selfie”), procesor Intel Atom Z3580 64 biți la 2,3 GHz, 4 GB memorie RAM și conectivitate 4G/LTE, ZenFone 2 oferă performanțe deosebite în orice context.

ASUS ZenFone 2 oferă în premieră multe funcții evoluate, incluzând o nouă versiune ASUS ZenUI – prima interfață din lume ce se poate personaliza în mod complet și care include multe funcții: ZenMotion, SnapView, securitate Trend Micro și ZenUI Instant Updates – ce asigură securitate și intimitate, oferind o experiență perfectă.

ZenFone 2 este disponibil în 5 culori unice: negru osmiu, auriu, gri glacier, roșu glamor și alb ceramic. Pentru un plus de personalizare poți opta pentru una din husele Special Transfusion și Illusion.

Etichete: , , , , , ,