Allview introduce modelul V1 Viper i 4G

Scris de | 12 ianuarie, 2015
Allview introduce modelul V1 Viper i 4G

Allview își extinde portofoliul de device-uri 4G prin lansarea smartphone-ului Dual SIM V1 Viper i 4G.

Allview V1 Viper i 4G

Device-ul oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri și se remarcă prin procesorul quad core cu frecvența de 1,3 GHz, memoria RAM de 1 GB și memoria internă de 8 GB, care poate fi completată de un card microSD de până la 32 GB. Allview V1 Viper i 4G are un display de 4,7 inchi cu rezoluția de 854 x 480 pixeli, fiind protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi, iar sistemul de operare este Android 4.4.2, KitKat. Pentru fotografii, smartphone-ul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto de 5, respectiv 2 megapixeli. Camera principală cu Autofocus și LED Flash înregistrează clipuri video la rezoluție Full HD și dispune de numeroase funcții utile și interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser, panoramic și HDR.

Experiența momentelor de divertisment este întregită de funcția Wi-Fi display care, împreună cu un dongle Smart2View, permite vizualizarea pe televizor a conținutului smartphone-ului. V1 Viper i 4G dispune și de sistem DTS (Digital True Surround) și Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid.

Smartphone-ul Allview V1 Viper i 4G este disponibil pe bază de precomandă la prețul de 649 lei. Pentru mai multe detalii: www.allview.ro.

 

Etichete: , , ,