Blackphone disponibil oficial în România

Scris de | 19 ianuarie, 2015
Blackphone disponibil oficial în România

Blackphone, smartphone-ul creat pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor personale, este disponibil de azi în România.

Blackphone_1

„Blackphone este un telefon de nișă adresat celor care pun un accent deosebit pe confidențialitatea și siguranța datelor, fie că este vorba de autorități, de oameni de afaceri din diverse domenii sau utilizatori care doresc să dețină controlul asupra informațiilor personale la care pot avea acces terțe părți. Dezvoltarea fără precedent a terminalelor inteligente, dar și a aplicațiilor ce pot fi instalate, a adus cu sine și riscul de oferi altora, cu interese comerciale sau infracționale, acces la un profil cât mai complet și informații variate despre utilizatori. Blackphone, în schimb, îți dă posibilitatea să alegi ce dorești să rămână cu adevărat confidențial” a declarat Lucian Georgescu, Regional Sales Manager Ingram Micro, distribuitorul oficial Blackphone în România.

La nivel hardware, Blackphone dispune de un display IPS, multitouch, cu diagonala de 4,7 inchi și rezoluție HD. Smartphone-ul are un procesor quad core Nvidia Tegra 4i de 2,0 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 5 megapixeli. Blackphone are dimensiunile de 69 x 141 x 9 mm și cântărește 119 grame.Blackphone-silent-phone-dual

Smartphone-ul folosește sistemul de operare PrivatOS, o versiune modificată de Android 4.4  KitKat, care include software de criptare și securitate. În plus, dispune de o serie de aplicații proprietare Silent Circle, ce au ca scop securizarea apelurilor telefonice, a mesajelor și contactelor. Alte aplicații preinstalate asigură caracterul anonim al căutărilor pe internet, posibilitatea de alegere a permisiunilor pe care aplicațiile instalate să le aibă, oferă siguranță sporită wireless, opțiunea de a controla datele de la distanță și de a face transfer de date securizat.

Blackphone este disponibil la ofertă pe site-ul ilexgsm.ro la prețul de 2.599 lei, respectiv puteți plasa o precomandă pe emag.ro la 2.649 lei.

 

Etichete: , , , ,