Programul Vodafone Firsts a făcut ca un clujean să zboare pentru prima oară pe aripile unui avion

Scris de | 29 ianuarie, 2015
Programul Vodafone Firsts a făcut ca un clujean să zboare pentru prima oară pe aripile unui avion

Prin programul Vodafone Firsts, Sveatoslav Vizitiu, un iubitor al sporturilor extreme din Cluj, și-a îndeplinit de curând visul de a zbura pe aripile unui avion și a avut prima experiență de “wing-walking”, în Seattle, SUA.

poza 2

Sveatoslav Vizitiu, în vârstă de 29 de ani, este câștigătorul României la concursul internațional “Pitch your First”, organizat de Vodafone în 10 țări. El a zburat la o înălțime de peste 4500 m, cu o viteză de peste 270 km/h, direct pe aripile unui avion Boeing Stearman din 1943. Imagini din timpul zborului și declarațiile lui după această plimbare inedită pot fi urmărite în filmul disponibil pe www.firsts.com.

Concursul internațional “Pitch your First” a fost lansat de Vodafone Group în luna mai, 2014, în 10 țări, printre care și România. Inițiativa a fost menită să îi încurajeze pe oameni să facă lucruri extraordinare pentru prima oară, cu ajutorul tehnologiei mobile. Cele 10 țări în care Vodafone Group a desfășurat concursul au fost: Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda, Germania și România.

 

Etichete: , , , ,