#MWC2015: Lenovo lansează smartphone-urile VIBE Shot și A7000, plus proiectorul de buzunar Lenovo Pocket Projector

Scris de | 2 martie, 2015
#MWC2015: Lenovo lansează smartphone-urile VIBE Shot și A7000, plus proiectorul de buzunar Lenovo Pocket Projector

Lenovo a prezentat la Mobile World Congress trei produse inovatoare din segmentul smartphone-urilor: noile smartphone-uri VIBE Shot şi A7000, împreună cu proiectorul portabil Lenovo Pocket Projector.

Lenovo_VIBE_SHOT

Lenovo VIBE Shot – cameră foto şi smartphone de top

Vorbim de un smartphone cu ecran de 5 inchi (Full HD) echipat cu o cameră principală ce are o rezoluție de 16 megapixeli, ce dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. Camera are un senzor full frame în format 16:9, fiind optimizată pentru lumină scăzută, astfel încât să realizeze cele mai bune fotografii chiar şi în condiții de luminozitate redusă sau întuneric. Datorită blițului tricolor, luminozitatea imaginii este ajustată automat în funcție de condiţiile de lumină ambientală, iar stabilizatorul de imagine asigură fotografii clare, reducând tremurul şi mişcările mâinii. Mai mult, camera frontală este 8 megapixeli.

Terminalul rulează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop pe un procesor Qualcomm Snapdragon şi dispune de un spaţiu de stocare de 32 GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 128 GB. Atât modulul LTE, cât şi cel Wi-Fi asigură un transfer rapid de date, iar telefonul poate gestiona simultan planul tarifar de date pe două SIM-uri diferite, datorită capabilităţilor Dual SIM.

Lenovo VIBE Shot are o carcasă aluminiu, disponibilă în mai multe culori: roșu, alb sau gri.

Lenovo A7000_3

Lenovo A7000 are un ecran generos de 5,5 inchi, cu rezoluţie HD şi cu unghiuri de vizionare foarte mari. Rulează sistemul de operare Android 5.0 pe un procesor MediaTek True8Core, are modul 4G LTE şi poate gestiona în acelaşi timp două SIM-uri. Totodată, smartphone-ul este prevăzut cu două camere foto. A7000 este foarte portabil, având o grosime de  7,9 mm şi o greutate de 140 de grame. Smartphone-ul este disponibil în două culori: Onyx Black sau Pearl White.

Ambele dispozitive, VIBE Shot şi A7000, includ aplicaţiile caracteristice Lenovo DOit: SHAREit, pentru o partajare facilă a fişierelor, a fotografiilor şi a altor tipuri de conţinut; SYNCit, pentru un back-up sigur al contactelor, al mesajelor sau al istoricului apelurilor; SNAPit Camera, disponibilă  doar pe VIBE Shot pentru a oferi mai multe moduri de fotografiere şi funcţii profesionale.

Lenovo Pocket Projector_White_ Light Stream

Lenovo Pocket Projector – proiecţii oriunde cu dispozitivele Android

Lenovo Pocket Projector este un proiector de dimensiuni reduse care îți permite conectarea via DNLA sau Miracast la un dispozitiv Android compatibil pentru a vizualiza la o diagonală de peste 110 inchi filme, fotografii sau prezentări de business pe orice perete sau suprafaţă netedă în condiţii de luminozitate scăzută. Cu o luminozitate de 50 de lumeni, proiectorul redă imagini colorate şi luminoase şi corectează automat orice distorsiune, permiţând utilizatorilor să îl rotească la 90 de grade pentru cea mai bună vizionare, în vreme ce sistemul de sunet redă un sunet puternic prin cele doua difuzoare.

Utilizatorii pot proiecta un film întreg fără să conecteze proiectorul la o sursă de curent, datorită autonomiei de peste două ore. Proiectorul poate reda cele mai utilizate formate multimedia şi oferă până la 32 de GB spaţiu de stocare pe un card microSD.

Etichete: , , ,