Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge vor fi disponibile la Vodafone începând cu 17 aprilie

Scris de | 3 martie, 2015
Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge vor fi disponibile la Vodafone începând cu 17 aprilie

Cele mai noi smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, au fost anunțate în cadrul Mobile Web Congress, iar primele livrări se vor face începând cu 10 aprilie către 20 de țări, urmând ca după această dată să se extindă disponibilitatea în funcție de regiune și operatori.

_DSC7490

Vodafone este primul operator care comunică data oficială la care utilizatorii din România vor putea achiziționa cele mai noi terminale Samsung, ceilalți operatori sau magazine din țară anunțând disponibilitatea începând cu a doua jumătate a lunii aprilie.

“Vodafone Romania anunta astazi ca noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi disponibile utilizatorilor sai incepand din data de 17 aprilie. Vodafone Romania va oferi noile smartphone-uri alaturi de o gama atractiva de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor sa beneficieze de avantajele Supernet™ 4G, in reteaua certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date din Romania. Informatii suplimentare vor fi disponibile in curand”, informează oficialii Vodafone România într-un comunicat remis imediat după lansare.

 

Etichete: , , , , , ,