Logitech lansează mausul de gaming G303 Daedalus Apex

Scris de | 5 martie, 2015
Logitech lansează mausul de gaming G303 Daedalus Apex

Logitech a prezentat noul mouse din gama G, Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse.

G303_Logan_CTG_Yellow_72_dpi

Mouse-ul G303 dispune de cel mai bun senzor optic Logitech ce facilitează un tracking precis. Tehnologia exclusivă Delta Zero minimizează efectul de “mouse acceleration”, pentru o acurateţe îmbunătăţită şi o precizie excelentă. Cu posibilitatea ajustării rezoluţiei DPI ce variază între valorile de 200 şi 12.000, mouse-ul oferă un nivel de sensibilitate şi tracking de neegalat şi poate urmări mişcări la viteza de 300 inchi pe secundă. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obţine înălţimea maximă faţă de mousepad (lift-off distance) şi viteze de tracking maxime pe orice suprafaţă de gaming.

Logitech G303_5

Design-ul este compact şi durabil, iar sistemul exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic, reduce efectul de “pre-travel”, sensibilitatea butoanelor fiind mult îmbunătăţită. Butoanele de click stânga-dreapta au fost supuse unor teste ce au însumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practică 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Logitech G303_3

Un alt plus este dat de iluminarea RBG full-color integrată. Astfel, Logitech G303 proiectează lumina pe suprafaţa mouse pad-ului; iluminarea poate fi personalizată dintr-o paletă de până la 16,8 milioane de culori sau o poţi dezactiva atunci când nu foloseşti sistemul.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil în Europa la un preţ recomandat de 69,99 Euro.

Etichete: , , ,