BenQ lansează modelul SU917, un proiector profesional business

Scris de | 6 martie, 2015
BenQ lansează modelul SU917, un proiector profesional business

BenQ lansează modelul SU917, ce oferă proiecţii cu luminozitate mare şi imagini la rezoluție 1920 x 1200 pixeli de foarte bună calitate, la un zoom optic de 1,5x, ce asigură flexibilitate în instalare în orice tip de încăpere – de la saloanele mari destinate evenimentelor și până la sălile de ședință de dimensiuni medii.

BenQ SU917

Proiectorul BenQ SU917 are o luminozitate de 5.000 de ANSI Lumeni ce garantează o proiecție perfect vizibilă chiar și în încăperile bine iluminate, în timp ce paleta de 1,07 miliarde de culori, alături de contrastul nativ de 13.000:1 oferă imagini de o claritate superioară. În plus, proiectorul are o durată de utilizare a lămpii de 3.500 de ore în modul SmartEco, ce ajustează în mod inteligent consumul de energie electrică astfel încât să ofere cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat.

Scenariu_3

BenQ SU917 proiectează și conținut 3D: acesta detectează automat semnalul 3D provenit de la PC, DVD sau Blu-Ray și redă imagini realiste, de o calitate deosebită, care să impresioneze audiența. Afișarea imaginilor se poate face atât prin intermediul rețelei LAN cât și prin MHL, astfel încât poți proiecta cu ușurință poze sau fișiere stocate pe smartphone sau tabletă, pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă. În același timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este încărcată.

Scenariu_1

Proiectorul BenQ SU917 va fi disponibil în România începând cu mijlocul lunii martie prin partenerii autorizați – Darer, IT Direct, Network One Distribution și MGT Educational.

Etichete: , , ,