Apple Watch a lansat oficial, ceasul inteligent costă între 349 și 17.000 de dolari, livrările încep pe 24 aprilie

Scris de | 10 martie, 2015
Apple Watch a lansat oficial, ceasul inteligent costă între 349 și 17.000 de dolari, livrările încep pe 24 aprilie

Apple a lansat primul său ceas inteligent, Apple Watch, care va fi disponibil în trei variante (colecții), în funcție de materialele folosite, respectiv dimensiune ecran Retina (38 mm și 42 mm). Vorbim de modele a căror carcasă este realizată din aluminiu și inox, respectiv aur. Prețurile sunt influențate de materiale, de exemplu varianta cea mai ieftină de ceas inteligent are o carcasă din inox, cu o curea din plastic, iar cel mai scump model (17.000 dolari) are carcasa realizată din aur.

Apple watch

Apple Watch caracteristici: funcţionează doar cu modele iPhone (5, 5c,5s, 6 și 6 Plus), aplicațiile sunt instalate pe ceas cu ajutorul iPhone-ului (nu a fost făcut cunoscut numărul de aplicații disponibile), se conectează la iPhone prin Bluetooth și Wi-Fi, are funcții de monitorizare a activităților fizice (Fitness, Workout, puls, senzori de mișcare etc.), oferă informații despre navigație, vreme, bursă, permite realizarea de plăţi mobile (Apple Pay), poți să vezi fotografii, poți primi notificări (apeluri, rețele de socializare) și include suport pt. Siri. Mai poți chema o mașină cu ajutorul aplicație Uber, poți identifica o melodie prin Shazam, deschide ușa unui garaj ori poate fi folosit ca și carte electronică pentru îmbarcare la aeroport. Iar potrivit Apple, vor avea o autonomie de 18 ore în utilizare normală (se încarcă cu ajutorul unui încărcător magnetic).

AppleWatch

Apple Watch va fi disponibil în trei variante: Apple Watch Sport, model cu un preț cuprins între 349 și 399 dolari, Apple Watch (standard), acoperă o paletă de prețuri între 549 și 1.099 dolari și Apple Watch Edition, din aur de 18 karate, cu prețuri care pornesc de la 10.000 de dolari, dar care ajung în funcție de modelul până la 17.000 de dolari.

Apple Watch Modular

Utilizatorii pot face precomenzi pentru Apple Watch din 10 aprilie, iar livrările vor fi efectuate din 24 aprilie. Pentru început Apple Watch va fi disponibil pe piețele principale: SUA, Marea Britanie, Germania, Australia, Japonia, China, Franţa, Canada şi Hong Kong, urmând ca pe parcurs distribuția să fie globală.

Apple Watch clock

Etichete: , , , , ,