Allview E3 Sign, un smartphone cu senzor de amprentă Synaptics

Scris de | 11 martie, 2015
Allview E3 Sign, un smartphone cu senzor de amprentă Synaptics

Allview a lansat recent modelul E3 Sign, un smartphone ce are integrat un senzor de amprentă Synaptic, ce facilitează deblocarea prin amprentă personală și oferă o securizare sporită a datelor. Tot pentru un plus de intimitate, utilizatorul poate activa modul vizitator, ce permite protejarea informațiilor atunci când împrumuți telefonul, blocând accesul.

Allview E3 Sign

“Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului.”, a declarat Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5 inchi cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli), ce este protejat de o sticlă rezistentă la șocuri și zgârieturi. Performanța device-ului este susținută de procesorul quad core, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, de cei 2 GB memorie RAM și de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluidă a aplicațiilor și a jocurilor. Spațiul intern de stocare este de 16 GB, dar poate fi extins prin card microSD până la 32 GB. Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto si un meniu prietenos, ușor de utilizat. Camera frontală este de 2 megapixeli, iar cea principală este de 8 megapixeli fiind semnată Sony IMX219. Acestea oferă funcții precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser și filmare in format Full HD. Galeria permite afișarea imaginilor in 3 modalități diferite și oferă o secțiune pentru realizarea colajelor foto.

În plus, datorită aplicației preinstalate și a senzorului infraroșu, E3 Sign înlocuiește cu ușurință telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de funcția de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintenționată a telefonului.

E3 Sign

Smartphone-ul Allview E3 Sign este disponibil pe bază de precomandă începând de la preţul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, în pachetul de comercializare clienții vor primi gratuit o husă tip carte.

 

Etichete: , , , , ,